Drava Festival se ne prične jutri, pač pa naslednji petek. Trajal bo do konca meseca julija.

Kot so sporočili organizatorji prihajajočega Drava Festival, je otvoritveni dogodek prestavljen iz 13. maja na petek, 19. maja. Točnega vzroka sicer niso navedli, omenjajo le nepredvidljive okoliščine. Mar imajo slednje kaj opraviti z napovedanim deževjem v prihodnjih nekaj dnevih?

Največje presenečenje bo "plaža" ob nekdanjem Koloseju

Kot smo že pisali, gre pri festivalu za sklop rekreacijskih, izobraževalnih in kulturnih dogodkov, ki se bodo zvrstili na širokem območju reke Drave. Zlasti bo presenetil City Beach at Drava Festival, ki bo potekal ob vznožju Koloseja. Nov datum dogodka sicer še ni znan, dogodek je bil odstranjen tudi iz socialnega omrežja Facebook. 

»Najbolj priljubljena avstrijska Štajerska mestna plaža CityBeach Graz bo spremenila nabrežje reke Drave ob Mariboxu v edinstveno vročo točko za vse hipsterje, lokalne plesalce na soncu ter fanatike uživanja na prostem. Občutek plaže s kopalno ploščadjo in 'coctail' barom, oder ob reki z nastopi v živo in DJ-ji pa se bo srečal z lačnim duhom ulične hrane,« so zapisali na že odstranjeni Facebook strani dogodka.

Letos bo festival poleg mariborskega potekal tudi na ptujskem in koroškem območju. Program za vse mesece si lahko ogledate tukaj

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice