Klub ugodnosti, izposoja in uporaba trajnostnih prevoznih sredstev, bogat animacijski program in še veliko več.

Podjetje OVEN Elektro Maribor bo ob prihajajočem Dnevu zemlje v soboto, 21. aprila, pripravilo prav posebno predstavitev pomena in razvoja trajnostne mobilnosti. S priložnostjo testiranja električnih koles, skirojev in hoverboardov bodo v Qlandiji na Ptuju izvedli promocije, ki bodo z gotovostjo navdušile mimoidoče.

Slednji se bodo poleg preizkusa električnih vozil lahko pomerili tudi v testnem poligonu, osvojili katero od praktičnih nagrad in se včlanili v prav poseben klub ugodnosti.

Podjetje OVEN Elektro Maribor ima status kvalificiranega proizvajalca električne energije, katerih osnovne dejavnosti so proizvodnja električne energije v malih hidroelektrarnah, proizvodnja električne energije v fotonapetostnih elektrarnah, vzdrževanje hidroelektrarn in fotonapetostnih elektrarn ter trženje povezanih produktov s področja obnovljivih virov energije.

V slednjem se nenehno trudijo, da sledijo postavljenim trendom, in tudi sami urejajo smernice, ki jih postavljajo med pionirje trajnostne razvoja pri nas. Tako so še posebej ponosni, da so v tem letu odprli prvo in največjo izposojevalnico električnih koles v Mariboru in njegovi okolici, imenovano Oventura, ter naredili velik preskok pri ureditvi in vsebini v njihovi spletni trgovini.

Leto 2018 tako posvečajo vse hitrejšemu in naprednemu digitalnemu razvoju, tudi z novostjo, aplikacijo Oventura, ter razvoju novih storitve in produktov na področju celovite ponudbe sončnih elektrarn. 


Trajnostna naravnanost tudi na Ptuju


In ker nekatere od predstavljenih turističnih poti pri izposoji električnih koles v Mariboru vodijo vse do Ptuja, so se tokrat odločili, da predstavitev in promocijo trajnostne ponudbe, ki jo ponuja njihova spletna trgovina in podjetje samo, izvedejo prav tam.

Natančneje v Qlandiji bo to soboto, 21. aprila, tudi v znak prihajajočega Dneva zemlje cel dan posvečen trajnostni mobilnosti in predstavitvi novosti, ki jih ponuja Klub Oven. 


Vabijo, da jih obiščete v nakupovalnem središču Qlandia od 8. ure naprej, nahajali se bodo pred trgovino Interspar.

Poleg bogatega animacijskega programa bodo obiskovalcem predstavili tudi novo, klubsko kartico, ki njenim prejemnikom omogoča ugodnejše nakupovanje v Oven spletni trgovini ter številne ugodnosti pri izbranih dobaviteljih in ugodnosti ob najemu e-koles.
 Poleg tega boste lahko tako električna kolesa, električne skiroje kot hoverboarde tudi sami preizkusili ter se o njihovi uporabi posvetovali s strokovnjaki. 


S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice