6Pack Čukur ni mogel svojim očem, ko je videl, da se je nekdo z barvo lotil plakatov, ki napovedujejo njegovo rojstnodnevno zabavo, a je zdaj priljubljeni reper poskrbel, da je »incident« dobil smisel.

Resnejši, kot smo ga običajno vajeni, je pred kamero stopil 6Pack Čukur. Ne gre spregledati, da je za njim kakšna neprespana noč. Toliko vsega se je zgodilo. Priprave na 28. september, ko bo v Niagari, priljubljenem mariborskem klubu ob Dravi, praznoval svojih štirideset let, so v polnem teku. A vse po načrtih ni šlo. 

Opazni črni plakati s provokativnim napisom »Niagara je zaprta«, ki se zdaj pred njegovimi zabavami že tradicionalno pojavijo po Mariboru, so nekomu očitno postali umetniški navdih. Čez noč se jih je z barvo v razpršilu lotil neznani umetnik. Če odmislimo vandalizem, se je zadeve pravzaprav lotil celo zelo estetsko. Črnino plakata so zapolnile eksotične rožice in napis, da je Niagara »džungla«. Kar koli naj bi to že pomenilo. 

6Pack Čukur se je sprva odzval le na kratko in ni skrival razočaranja, kot tudi vodstvo lokala ne, a je incident očitno dobro predelal. V svojem slogu je v rožicah in džungli našel navdih. Kot kaže, bo bizaren grafit zdaj dobil celo smisel. 

»Seveda, moram dati uradno izjavo za zgodbo, ki je preplavila mesto. Tudi sam sem bil presenečen, a pozitivno. Ta 'vandalizem' je kar velika umetnina. Iz srca bi se rad grafitarju zahvalil za ta grafit, umetniško delo in mislim, da je edino prav, da je letos Niagara … džungla,« zdaj pravi priljubljen reper, ki je očitno razkril novo temo prihajajoče zabave. Smisel za humor je očitno zmagal nad zamero. Na njegovi lanski zabavi, kjer je predstavil skladbo #instabejb, se je vse vrtelo okoli plehkega sveta Instagrama, letos pa bo vzdušje očitno mnogo bolj eksotično.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice