POP TV razkriva, da se bo v drugi sezoni po plesnem parketu Zvezde plešejo zavrtel glasbenik, za katerega pravijo, da ima najvišjo frizuro v slovenskem svetu estrade.

Dejan Krajnc je radijski in televizijski voditelj ter v prvi vrsti pevec priljubljene glasbene skupine Poskočni muzikanti. Glasbo ima v krvi, tako da ni čudno, da je študent glasbene akademije. To pomlad pa se bo poleg glasbe ukvarjal še s plesom, novega izziva v oddaji Zvezde plešejo pa se izjemno veseli. 

»Sodelovanje v največjem televizijskem šovu te pomladi zame predstavlja največji izziv v življenju do sedaj. Vedno sem in vedno bom hrepenel po televiziji in radiu. Glasba in ples mi predstavljata popolno življenje in tako lahko združim 'prijetno s koristnim',« pravi. 

Na maturantski ples v petek, domov v nedeljo

Dejan pravi, da bo k oddaji Zvezde plešejo pristopil resno, saj je pred njim veliko dela, in, kot sam pravi, zabavati ljudi je resen posel. Zaenkrat se najraje zavrti v ritmih, ki so mu blizu, tako da sta na prvem mestu polka in valček. Ko ga vprašamo o maturantskem plesu, se mu usta razlezejo v nasmeh:

»Nikoli  ga ne bom pozabil. To je bil res poseben dan. Lahko bi ga primerjal s pripravami na poroko, saj je moralo biti vse tipi-topi. Maturantski ples smo imeli v petek, domov pa sem prišel v nedeljo.« 

Dejana pa ne boste prepoznali samo po unikatni frizuri, za katero pravi, da si jo naredi v parih minutah. Je ljubitelj tatujev in ravno v teh dneh se mu bo na roki pridružil trinajsti tatu.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja88 (nepreverjen)

Dzizs,kaj ima to na glavi,nek pravokotnik??????

Starejše novice