36 štajerskih vinarjev vabi na 2. Salon štajerskih mladih vin - Pubec 2016, kjer boste v spremstvu štajerske kulinarike in glasbe spoznavali svežino mladega vina.

Po uspešni premieri v lanskem letu, ko se je projektu Pubec, štajersko mlado vino pridružilo 27 vinarjev, Pubeci vabijo na svež dogodek z letnico 2016. Tokrat se je blagovni znamki Pubec pridružilo že 36 vinarjev, ki bodo skupaj na trg ponudili blizu 50.000 buteljk štajerskega mladega vina. V tej sezoni se bodo Pubeci predstavili še bolj ambiciozno, saj bodo ob dogodku v Mariboru na ogled in pokušino prvič premierno tudi v Ljubljani.

Projekt Pubec tako postaja ena najodmevnejših zgodb uspešnega povezovanja za večjo prepoznavnost in gospodarsko uspešnost slovenskih vinarjev, turističnih destinacij in povezanih podjetij. Štajerski vinarji si želijo s skupnim pristopom pri promociji mladih vin povečati prepoznavnost svoje ponudbe na domačem trgu in v tujini, obenem pa krepiti prepoznavnost Štajerske ne samo kot vrhunske vinorodne dežele, ampak tudi kot odlične kulinarične in turistične destinacije.

Kaj so mlada vina?

Štajerska mlada vina imajo poudarjeno svežino, sadnost in pitnost. Pod oznako PUBEC, štajersko mlado vino najdemo bela vina, ki vas bodo prepričala s svojo nagajivostjo, igrivostjo in svežino.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice