Kaj skrivamo pred zunanjim svetom in kaj za štirimi stenami? Kaj skrivamo drug pred drugim in kaj sami pred seboj? Kaj se dogaja v sosednjem stanovanju ali zgolj v sosednji sobi? To razkriva srhljiva predstava ...

V Mariboru lahko še vedno ujamete nenavadno gledališko predstavo »Za štirimi stenami«, ki se odvija v resničnem okolju na obrobju mesta in omogoča edinstven vpogled v življenje petih posameznikov. Gledalci so priča simultanemu poteku dogodkov po prizorišču - stanovanjski hiši, ki so jih ustvarili Mariborčani, člani skupine ZIZ.

Eno izmed predstav si je nedavno ogledal znani radijski in televizijski voditelj Robert Roškar, ki je, kot je zapisal, po predstavi ostal brez besed.

V soboto, 3. decembra, ob 19.00 lahko ujamete še zadnjo izvedbo predstave. A ker je zaradi edinstvene izvedbe število gledalcev omejeno na petnajst, je potrebna predhodna rezervacija mest na [email protected]. Zbirališče je na železniški postaji Maribor pri lokomotivi, od koder gladelci skupaj krenejo na lokacijo predstave.

Neobičajna predstava je nastala v režiji Tina Grabnarja, produkciji Simona Žlahtiča, avtorji pa so Tamara Zaner, Sara Atanasković, Izidor Gavez, Timotej Kolar, Tomaž Podbevšek in Barbara Polajnar.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice