Foto: Urša Culiberg
Le redko kdo ima srečo, da mu priznani slovenski pevec Jan Plestenjak pripravi koncert na domu.

Mojca Leber s Ptuja je imela to edinstveno priložnost, da je pretekli ponedeljek pod svojo streho gostila priljubljenega slovenskega pevca. V Europarku Maribor so namreč v sklopu noči posebnih popustov pripravili nagradno žrebanje za Janov koncert na domu. Srečni izžrebanki Mojci in njeni družini so tako v sodelovanju z Janom Plestenjakom pripravil nepozaben akustični koncert kar v njeni dnevni sobi.

Vse generacije Mojčine družine, zbrane na koncertu Jana Plestenjaka pri Mojci doma (Foto: Urša Culiberg).

Janov koncert pri Mojci doma

V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije so v sodelovanju s priznanim slovenskim glasbenikom pripravili nepozabno glasbeno presenečenje. Med obiskovalci, ki so se konec aprila udeležili polne noči popustov in izpolnili nagradni letak, so izžrebali srečno nagrajenko Mojco Leber s Ptuja, ki jo je Jan Plestenjak razveselil z osebnim koncertom na domu. Tako so se pretekli ponedeljek pri Mojci zbrali predstavniki vseh generacij njene družine.

Simona Mandl, center managerka Europarka, je ob tem povedala: »Vzdušje pri gospe Leber s Ptuja je bilo nepozabno. Janov koncert v prijetnem družinskem krogu je bil prava poslastica za dušo. Nam pa je dogodek še posebej v zadovoljstvo, saj smo razveselili obiskovalko našega nakupovalnega središča in na ta način ponovno izpolnili svoje poslanstvo – svojim zvestim obiskovalcem dajemo oziroma omogočamo tisto, kar si želijo.«

Simona Mandl, center managerka Europarka, nagrajenka Mojca Leber, Jan Plestenjak in Mojčin sin (Foto: Urša Culiberg).

Rojena pod srečno zvezdo

Mojca Leber je bila v zadnjem mesecu kar dvakrat srečna nagrajenka Europarka Maribor. Najprej so ji sporočili, da prav k njej prihaja Jan Plestenjak, nekaj tednov kasneje pa se je lahko še fotografirala s priljubljenim turškim zvezdnikom Burakom Özçivitom.

»Res so me lepo presenetili. V tednu, preden so me poklicali in obvestili o Janovem koncertu, sem na dopustu v Nemčiji prenočevala v hotelski sobi 102. Verjetno je bil to znak, da mi je koncert namenjen,« z nasmehom na ustih pove Mojca, ki je v Janovi družbi in družbi svojih sorodnikov preživela nepozaben ponedeljkov večer.

Ob tem pa dodaja: »Vzdušje je bilo nepozabno. Jan je nadvse prijetna oseba, izjemen pevec in prepričana sem, da se bomo vsi z lepimi občutki spominjali tega večera.«

Jan Plestenjak je z veseljem delil avtograme (Foto: Urša Culiberg).

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice