Organizatorji glasbenega festivala StellarBeat so prihranili eno mesto za zmagovalca lokalnega DJ natečaja v svojem programu nastopajočih.

Organizatorji prvega festivala elektronske glasbe v Mariboru – StellerBeat Music Festival, so odprli prijave za prvi DJ natečaj, ki bo potekal 19. maja v Klubu KMŠ v Mariboru. Organizatorji želijo spodbuditi vse mlade lokalne talente, ki bi se želeli pokazati širši množici, saj jih k organizaciji dogodka žene ravno želja po razvoju lokalne elektronske scene ter podpora lokalnim DJ-em.

Prvi krog natečaja bo 19. maja, zmagovalce prvega kroga bo določila publika z glasovanjem na njihovi spletni strani. Drugi krog bo potekal 2. junija v Klubu KMŠ, zmagovalca pa bo še isti večer izbrala posebna žirija. Prijave potekajo do ponedeljka, 1. maja, prijavnico pa lahko najdete na njihovi spletni strani www.stellarbeat.si /si/dj-natecaj/

Nagrada natečaja bo nastop na glasbenem festivalu StellarBeat v Stellar Areni, na vrhuncu festivala v soboto, 24. junija, ko bo med drugimi nastopil tudi Fedde Le Grand.

Dogajanje na festivalu StellarBeat

Festival se bo odvijal na jezeru v Rogozi, med 23. in 25. junijem. Obiskovalcem bo ponujal posebno glasbeno doživetje na dveh odrih, gostil pa bo več kot 20 DJ-jev in svetovno super zvezdo – Fedde Le Granda. Med nastopajočimi pa bodo še Valentino Kanzyani, Pretty Pink, Mike Vale, Matroda, Tim Urbanya, Alex Ranerro, Tea Vuckovic, BluBird in mnogi drugi. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice