Nataša Bezjak, vodja prostora in investicij Big Bang, Simona Mandl, center managerka Europarka, in Brigita Ploj, poslovodja prodajalne Big Bang (foto: Bojan Mihalič).
Danes je v Europarku Maribor svoja vrata odprla prenovljena prodajalna Big Bang, ki obiskovalcem največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije zagotavlja posebno uporabniško izkušnjo.

Prenovljeni Big Bang obiskovalcem največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije zagotavlja posebno uporabniško izkušnjo.

S pomočjo usposobljenih svetovalcev bodo lahko izkusili pametni dom ter preizkusili različne pripomočke za električno mobilnost, kot so skiroji, električna dvokolesa in kolesa, v aktivni kuhinji Bosch pa bodo potekale različne kuharske vragolije. 

Simona Mandl, center managerka Europarka, Milan Heinc, Tehnosan - nadzor in koordinacija prenove prodajalne Big Bang, in Nataša Bezjak, vodja prostora in investicij Big Bang (foto: Bojan Mihalič).

Novosti vključujejo tudi poseben storitveni prostor za sklepanje operaterskih pogodb s ponudniki mobilne telefonije in elektrike ter oddelek za pametni dom, kjer bodo imeli kupci možnost tudi nakupa kuhinjskega pohištva.

Prenovljeni Big Bang obiskovalcem največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije zagotavlja posebno uporabniško izkušnjo (foto: Bojan Mihalič).

Simona Mandl, center managerka Europarka, je odprtje prenovljene prodajalne pozdravila z besedami: »Veseli me, da je danes vrata odprl prenovljeni Big Bang, v katerem obiskovalcem ponujajo unikatno uporabniško izkušnjo najmodernejših aparatov ter drugih izdelkov svetovno priznanih blagovnih znamk. Prepričana sem, da bodo navdušenci nad tehničnimi in drugimi izdelki, ki jih ponujajo, sedaj še raje zavili k njim in se prepustili nasvetom njihovih strokovnjakov.«

Obiskovalci bodo lahko med drugim v prodajalni preizkusili tudi različne pripomočke za električno mobilnost (foto: Bojan Mihalič).

Bogata ponudba

Ponudba v prenovljeni poslovalnici obsega blagovne znamke, kot so Acer, Amazon Alexa, Apple, Asus, Beko, Blaupunkt, Bosch, Candy, Dell, DJI, Electrolux, Fibaro, HP, Huawei, Gorenje, Google, Irobot, Illy, Krups, Lenovo, LG, Logitech, Nintendo, Philips, Samsung, Sony in Sony Playsatation, Xbos, Xiaomi in še bi lahko naštevali.

Prodajalna Big Bang v mariborskem Europarku na enem mestu ponuja izbrano ponudbo blagovnih znamk najvišje kakovosti ter doživetje zadnjih trendov (foto: Bojan Mihalič).
Ponudba v prenovljeni poslovalnici obsega številne priznane blagovne znamke (foto: Bojan Mihalič).
Obiskovalci prodajalne Big Bang v Europarku se bodo razveselili še ene novosti – v prav posebni »letalnici« bodo lahko v živo preizkusili delovanje robotov in dronov (foto: Bojan Mihalič).

Pripravili so tudi novosti, kot so vrtno in baterijsko orodje za dom priznanih znamk Bosch in Iskra, za poletni čas pa so v ponudbi tudi SUP-i Aqua Marine, StandOut in SipaBoards. Poleg produktov obiskovalcem ponujajo storitve, kot so zavarovanja, montaže, dostave ter mnogo več.

V prvih dneh po otvoritvi pa so na voljo tudi posebni popusti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice