Ta petek je morda priložnost za pripravo na praznični december. V nakupovalnem središču Maribora bo znova na vrsti Polna noč popustov ali Late Night Shopping. Obiskovalcem obljubljajo posebne ugodnosti in veliko nagradno igro.

Bliža se čas obdarovanj. V Europarku Maribor zato že v novembru pripravljajo posebno doživetje. Tokratna Polna noč popustov ali Late Night Shopping se bo odvijala ta petek, 22. novembra. Do polnoči bodo za obiskovalce največjega nakupovalnega središča v severovzhodni Sloveniji odprta vrata 120 izbranih prodajaln in lokalov, ki ponujajo bogat nabor aktualnih svetovno priznanih blagovnih znamk. Od 20.00 dalje bodo na voljo številni mega popusti in ugodnosti.

Za dodatno popestritev (pol)nočnega doživetja pripravljajo tudi veliko nagradno igro. V njej bodo srečneži prejeli darilne bone Desetak (v skupni vrednosti 1.500 evrov).

V soju prazničnih luči

Na dan tokratnega (pol)nočnega nakupovanja bo Europark zasijal v novi praznični podobi. Ulice nakupovalnega središča bo popestril tradicionalni božično-novoletni sejem, na katerem se bodo predstavili številni butični proizvajalci. Tako želijo obiskovalcem še pred »decembrsko mrzlico« zagotoviti navdih za darila.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice