Na Europarkovem kreativnem tednu z Artom ne manjka ustvarjalnosti! (FOTO: Bojan Mihalič)
Nakupovalno središče Europark ta teden že šestič gosti umetnike in ljubitelje ustvarjanja.

6. Europarkov kreativni teden z Artom namreč od ponedeljka, 12. marca, pa vse do sobote, 17. marca, ponuja odlično priložnost za širjenje ustvarjalnega znanja in prijetno druženje.

»V Europarku z veseljem spodbujamo ustvarjalnost, saj menimo, da je ta zelo pomembna za napredek posameznika in družbe kot celote. Zato smo zelo veseli, da lahko letos že šestič gostimo največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji, na katerem številni priznani domači in tuji umetniki predstavljajo najnovejše trende in atraktivne tehnike. Predvsem sem navdušena nad tem, kako kreativni so obiskovalci naših delavnic,« je ob tem dejala Simona Mandl, center managerka Europarka.

Nakupovalno središče Europark v teh dneh gosti največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji (FOTO: Bojan Mihalič).

Delavnice za vsakogar

Delavnice so namenjene tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim umetnikom ter strokovnjakom iz vse Slovenije in bližnjih držav. Pod taktirko navdihujočih ustvarjalcev lahko iz raznovrstnih materialov izdelate unikatne kose nakita, ustvarite čudovite voščilnice za različne priložnosti, lahko se naučite izdelati mozaik, uporabljati inovativno tehniko scrapbooking ali ustvarite marsikatere druge edinstvene izdelke.

Tudi letošnji Europarkov kreativni teden z Artom, na katerem se bodo prepletale modnost, ustvarjalnost in sodobnost, je odlična priložnost, da obnovite in nadgradite svoje ustvarjalno znanje ter se v prijetnem in sproščenem vzdušju družite s priznanimi ustvarjalci ter drugimi udeleženci.

Delavnice so plačljive, prijavite pa se lahko na spletni strani www.bead.si.

Europarkov kreativni teden z Artom združuje uveljavljene ustvarjalce in ljubitelje ročnih spretnosti (FOTO: Bojan Mihalič).
Izpod rok udeležencev delavnic nastajajo čudoviti izdelki (FOTO: Bojan Mihalič).

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice