Maja Kogej, poslovodja prodajalne Baby Center, Ljubica Đaković, področni manager podjetja Baby Center, Mateja Gorše, direktorica maloprodaje Baby Center, Simona Mandl, center managerka Europarka (foto: Bojan Mihalič).
V Europarku Maribor je vrata odprl Baby Center, največja otroška prodajalna v Sloveniji.

V nakupovalnem središču Europark je prav danes, v petek, 22. novembra, odprla svoja vrata največja otroška prodajalna v Sloveniji, ki na enem mestu ponuja najboljše izdelke za otroke in nosečnice.

V prodajalni Baby Center je vsak začetek čudovit, pa naj bo to nakup prvega medvedka, otroškega vozička, copatkov ali čisto prvega poganjalčka.

V nakupovalnem središču Europark je vrata ponovno odprla prodajalna Baby Center (foto: Bojan Mihalič).
Obiskovalci bodo lahko izbirali med bogato kolekcijo otroških oblačil in obutve ter številnimi igračami za otroke (foto: Bojan Mihalič).

Bogata izbira za otroke in nosečnice

Obiskovalci največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije bodo lahko poleg vrhunske otroške opreme v novi prodajalni izbirali tudi med domiselnimi didaktičnimi igračami, nežnimi kozmetičnimi izdelki, izbranim otroškim pohištvom in spalnim programom ter majhnimi, a nepogrešljivimi pripomočki, ki bodo mladim družinicam olajšali vsakdan.

Manjkali ne bodo niti nežni kozmetični izdelki in drugi pripomočki, ki so nepogrešljivi za mlade družinice (foto: Bojan Mihalič).

V Baby Centru bodo z bogato kolekcijo otroške obutve in oblačil Cool Club ter Original Marines poskrbeli za omaro polno inspiracij, ki bo vašim malčkom polepšala to jesen.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice