Največja elektronska pustolovščina v Sloveniji, StellarBeat Music Festival, letos vabi v novo dimenzijo elektronskih festivalov.

V juniju bo več tisoč udeležencev doživelo napredno izkušnjo elektronske glasbe: jezero v Rogozi bo kar tri noči gostilo največji elektronski festival v Sloveniji, ki po dveh izjemno uspešnih izvedbah pripravlja še večji spektakel.

Tudi letos krožijo govorice o svetovnih zvezdah, organizatorji pa obljubljajo svežo postavo Dj-ev, ki pred slovenskim občinstvom še nikoli ni nastopila. Majhna količina vstopnic je že na voljo po izjemno znižani ceni.

Onkraj meja poznanega

Popotovanje s svetovnimi zvezdami elektronske glasbe se bo letos pričelo 21. junija, ko se bo na jezeru v Rogozi aktiviral portal v novo dimenzijo glasbenih festivalov. StellarBeat Music Festival bo obiskovalcem ponudil kar 3 vroče festivalske noči, v katerih bodo doživeli predstave neverjetnih svetovnih in lokalnih umetnikov, posebne glasbene, vizualne ter druge efekte, magično moč naravnega prizorišča in nepopisno festivalsko vzdušje.

Headlinerje bodo organizatorji razkrili v začetku prihajajočega leta, za sedaj pa vemo le to, da po Fedde Le Grandu, Sanderju van Doornu, Davidu Moralesu, Sigali in Timmy Trumpetu pripravljajo še odmevnejši lineup. Nekateri izmed njih bodo prvič nastopili pred slovenskim občinstvom.

Še enkrat večji festival

Že ob svoji prvi izvedbi v 2016 je bil to največji festival elektronske glasbe pri nas, ki je v dveh dneh gostil več kot 5000 ljudi. Lani se je še razširil in v treh dneh gostil več kot 10.000 ljudi.  Letos pa se organizatorji pripravljajo na še večjo, 20 do 24 tisoč glavo množico, zato bodo tudi razširili vso infrastrukturo, kulinarično ponudbo, športne in družabne aktivnosti na prizorišču ter dodatno vključili še širšo turistično ponudbo v okolici.

Regija slovenskim in tujim turistom ogromno ponuja. Na festivalu jim bodo košček tega predstavili z bogatim programom, ki podpira lokalne ustvarjalce elektronske glasbe, čudovito lokacijo v naravi, turistično ponudbo, kulinariko, gostoljubnostjo in neprecenljivim doživetjem.

Vstopnice so v omejeni količini na voljo v predprodaji na spletni strani www.olaii.com, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA in v baru Kaos v Mariboru.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice