Rebeka Dremelj je slovensko glasbeno sceno presenetila z iskrenostjo. V videospotu svoje nove pesmi Še verjamem se je dotaknila posebne tematike in spomnila, da nihče ni popoln.

Kot je Rebeka Dremelj tudi sama zapisala na družbenih omrežjih, se je odločila, da nam nastavi ogledalo: »Nihče ni popoln! Tudi osebe, ki nastopajo v mojem spotu so daleč od namišljene popolnosti, a v resnici so popolni bolj kot marsikdo od nas. Izkoristili so svoje potenciale, sprejeli svojo nepopolnost in iz nje naredili veliko več, kot bi si mnogi od nas upali.«

V zgodbi videospota pesmi Še verjamem smo opazili tudi mlado Ano Rogel, ki je zaradi bulozne epidermolize večji del življenja preživela v bolnišnici in prestala toliko posegov, da samemu številu sploh ne sledi več.

Gre za neozdravljivo bolezen, ki se izraža kot izredna občutljivost kože na zunanje dejavnike. Zanjo so značilne hude kožne spremembe in tudi spremembe na drugih telesnih organih. Vsak premočen dotik lahko privede do odstopanja vrhnje plasti kože ali žuljev; tako se po zaceljeni rani kar hitro pojavi že nova. Pravzaprav se njihovo kožo primerja s tankostjo metuljevega krila, od tod tudi ime »otroci metuljev«.

Njena moč in volja, da premaga prav vse ovire, ki se ji postavljajo po poti, sta občudovanja vredni. A zasluge pripisuje svojemu značaju, ne toliko izkušnjam, ki jih je pridobila z bulozno epidermolizo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice