Vsako jesen zadiši po dobrem vinu in okusnih dobrotah, ki so del dolgoletne slovenske tradicije.

Martinovanje je praznovanje nove vinske letine. Po pregovoru sicer sveti Martin spremeni mošt v vino, vendar so tudi letos za bogate okuse vin poskrbeli štajerski vinarji in vinogradniki.

Mladi Pubeci bodo v petek, 8. novembra, od 15. ure v mariborskem Europarku poskrbeli za degustacijo svežih vin, ki vas bodo zagotovo prepričala z igrivostjo in svežino. 

Štajersko martinovanje

Na pristnem štajerskem martinovanju v nakupovalnem središču Europark Maribor bodo tudi letos predstavili izvrstna vina vinarjev, ki sodelujejo v projektu Pubec. Ta že pol desetletja povezuje štajerske vinarje, ki pridelujejo mlado vino.

S promocijo kar 25 štajerskih vin povečujejo njihovo prepoznavnost in konkurenčnost, hkrati pa Štajersko predstavljajo kot glavno destinacijo za mlada vina. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije bodo tudi letos številni štajerski vinarji ponudili degustacijo mladih vin. Za prijetno in sproščeno vzdušje bo poskrbel DJ, druženje s Pubeci pa bo popestrila tudi kulinarika z njihovih domačij. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice