Po dobrem letu dni, odkar je skupina Elvis Jackson nazadnje nastopila v Mariboru, se fantje ponovno vračajo na enega izmed mariborskih odrov.

Slovenska ska/punk glasbena skupina Elvis Jackson, ki bo letos praznovala že 20. obletnico obstoja, se te dni vrača v Maribor. Zasedba, ki prihaja iz Ajdovščine, ima tisto nekaj štajerskega - to je dobrodelni bobnar Marko Soršak Soki, ki je član 'jacksonov' že dobrih 11 let.

Fantje imajo za seboj pestro glasbeno pot z več kot 1000 koncerti, številne nastope na tujih odrih, šest albumov in, kar jih najbolj razlikuje od drugih slovenskih bendov, so energični nastopi, kjer v zrak letijo »role« toaletnega papirja, nekateri med obiskovalci plujejo na napihljivi vodni blazini, najbolj pogumni pa se mečejo iz odra.

Najbolj priljubljeni hiti so Not here to pray, Wake me up, I believe in love, This time, Window, na koncu vsakega koncerta pa vsi skupaj zapojejo Smoke the herb

Elvis Jackson bodo v torek, 9. oktobra, nastopili v UŠC Leona Štuklja, kjer bo v zaodrju o njihovi 20. obletnici spregovorila tudi naša ekipa. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice