FOTO: Etian Pavlica
Priljubljen mariborski vloger Jack on the Box je včeraj predstavil film »Slovo od Pesnice«.

Včeraj se je v večnamenskem kulturno turističnem podjetniškem centru v Pesnici pri Mariboru, v organizaciji krajevnega kulturnega društva zgodil dogodek, na katerem so si obiskovalci lahko premierno ogledali kratki, 15-minutni film srednješolca Jake Krčovnika z naslovom »Slovo od Pesnice«. Jako sicer ljubitelji njegovih predvsem zabavnih videov na spletnem kanalu youtube, ki šteje več kot 25.000 naročnikov, poznajo pod imenom Jack on the Box

FOTO: Etian Pavlica

Prešel v resnejše vode

Tokrat je Jaka zašel v resnejše vode in predstavil svoj kraj ter delček njegove zgodovine skozi oči fanta, ki se je pred dvema letoma preselil v mesto, z zaključkom osnovne šole v Pesnici pa se je dokončno poslovil od kraja svojega otroštva. 

Premiero filmčka, v katerem je ta kraj predstavljen skozi popolnoma drugačno optiko, tako z vizualnega kot z vsebinskega vidika kot so ga lahko videli doslej, je polna dvorana kulturnega doma nagradila z bučnim aplavzom in odkritim navdušenjem. Premiere se je udeležila tudi Klavdija Samogy Simonič, podžupanja občine Pesnica pri Mariboru. 

Film je danes ob 10. uri doživel svojo premiero tudi na Jackovem youtube kanalu. 
 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Wkw (nepreverjen)

Odlična predstavitev nekega kraja!

Starejše novice