Zala Kralj in Gašper Šantl predstavljata novo pesem Ubijalci sanj, za katero sta že izdala tudi svež videospot.

Edinstvena Zala Kralj in Gašper Šantl sta začarala z novim videospotom, v katerem sta videti povsem drugače, kot smo ju vajeni. 

Za valentinovo, 14. februarja 2020, pa mariborska glasbenika napovedujeta še izdajo težko pričakovanega prvenca 4. V sklopu serije koncertov, ki jih pripravljata ob predstavitvi plošče, bosta obiskala tudi domači Maribor. 

Pripravljata posebni nastop, za katerega obljubljata, da bosta obiskovalce začarala z edinstveno energijo, odlično liriko in zasanjanimi ritmi subtilnega elektronskega popa, ki tvorijo njun unikaten slog. V žametni atmosferi modernega zvoka s primesmi ambientalne elektronike bosta obiskovalce popeljala skozi skladbe, ki pripovedujejo avtentične zgodbe združene v zaokroženo celoto njunega prvega albuma.

Zala in Gašper sta skupno pot začela v letu 2017, ko sta poslušalce osvojila z Valovi. Sledili so Baloni, S teboi in uspešnica Sebi, ki je mlada ustvarjalca popeljala čez peščene plaže Tel Aviva, kjer sta nas zastopala na lanskoletnem izboru za pesem Evrovizije.

Prepuščena toku ustvarjalnosti sta na valovih razburkanega morja ostala zvesta sebi in kmalu izdala tudi dve skladbi v angleščini – come to me in signals.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Meni osebno ta dva ne sedeta.Kot ziva mrtveca.Brez neke energije,zagona,vse pasivno,depresivno.OK,sprejmem,da je to "zvrst" glasbe,ampak nimata karizme,nimata v sebi nekega magnetizma,neke carovnije,da bi clovek lahko rekel "uau".Ker zdaj lahko rece le "zeeeeeh".Ko uspavanka za zdrogiran folk,ki zivi v svojem svetu.

West coast (nepreverjen)

Super stars, oznacila sta vse Slovence!

Starejše novice