Po napornem jesenskem delu sezone so nekateri mariborski nogometaši že izkoristili zimski premor in uživajo na zasluženih dopustih. Preverili smo, kjer dopustujejo nogometaši Maribora.

Nogometaši Maribora bodo počivali manj kot mesec dni. Priprave na nadaljevanje sezone nadaljujejo 7. januarja, do takrat pa imajo nogometaši čas za dopustovanje. Številni so se nemudoma odpravili v tople kraje, spet drugi obiskujejo družine v domovinah.

Vezist Maribora Amir Dervišević sodeč po fotografijah na družbenem omrežju Instagram v Dubaju zelo uživa. Javnosti je med drugim prvič razkril svojo srčno izbranko. To je Lara Šuman, s katero sta svoje dopustovanje že ovekovečila na družbenih omrežjih. Pod fotografijo, ki jo je objavil vezist Maribora, so se oglasili tudi zdajšnji in nekdanji soigralci. Tako je denimo zdajšnji vratar Mure Matko Obradović, ki sicer dopustuje v Dominikanski republiki, šaljivo Derviševiću zažugal, zakaj ga ni obvestil o tem, da je zaljubljen.

View this post on Instagram

?

A post shared by Amir Dervišević (@amirdervisevic21) on

View this post on Instagram

Hello??☀️??‍♂️

A post shared by Amir Dervišević (@amirdervisevic21) on

View this post on Instagram

❣️ #vacationmode #dubai ??

A post shared by Lara Šuman (@laraasuman) on

Aleks Pihler si je s svojo partnerico privoščil oddih na Tajskem, kjer je med drugim zajahal slona. Na družbenem omrežju je objavil fotografijo in videoposnetek tega nepozabnega doživetja.

View this post on Instagram

??☀️

A post shared by Aleks (@alekspihler) on

Minuli vikend, takoj po zadnji prvenstveni tekmi, je na kratek mestni oddih odšel Luka Zahović, ki je med obiskom Madrida med drugim na Santiagu Bernabeu spremljal južnoameriški superklasiko med River Platom in Boco Juniors. 

Gregor Bajde je s svojimi sledilci delil utrinek uživanja v mehiškem mondenem letovišču Cancun. Nedvomno potrebuje manj oblačil, kot jih Mariborčani potrebujemo te dni.

Foto: zajem zaslona

Kapetan Maribora Marcos Tavares se je odpravil v rodno Brazilijo, kjer je na obisku pri svojih najbližjih. V domovino se je odpravil včeraj, njegova žena Leticia pa je že delila fotografijo skupne večerje v deželi sambe in nogometa.

View this post on Instagram

Let’s go to ??✈️ #brazil

A post shared by Marcos Tavares (@marcostavares9) on

Foto: zajem zaslona

Dolgoletni branilec vijoličastih Aleksander Rajčević prve proste dni s svojo družino preživlja v domačih krajih. Tako je obiskal jezero Jasna in Bled, kjer si je privoščil tudi znamenito kremno rezino.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice