2Cellos se po štirih letih vračata v štajersko prestolnico. Nastopila bosta v Mariboru na Snežnem stadionu pred več kot 13.000 obiskovalci. To so vse informacije, ki jih morate vedeti pred koncertom!

To soboto, 15. septembra, bo na Snežnem stadionu v Mariboru vrhunski spektakel slovite zasedbe 2Cellos. Zaradi predvidenega rekordnega obiska, organizatorji obveščajo o pomembnih informacijah glede prometnega režima, parkirišč, brezplačnih avtobusnih prevozih in drugem.

Zaželeno je, da so obiskovalci na prizorišču že okoli 18. ure

Obiskovalcem priporočajo, da so na prizorišču že okoli 18. ure, saj se pričakuje velika gneča tako v prometu, kot tudi na vhodih na prizorišče.

Prav tako je priporočljivo, da se obiskovalci primerno oblečejo za koncert, saj so zvečer napovedane malo nižje temperature, še posebej pa bi obiskovalkam na stojiščih priporočili, da obujejo primerno obutev za travnato površino.

Parkirišča in brezplačni avtobusni prevozi

Na razpolago bodo parkirišča pod Pohorjem, seveda v naravno omejeni količini, kjer bo veljal enak prometni režim kot za Zlato lisico. Poleg tega bodo na razpolago parkirišča trgovskih centrov Bauhaus, Leclerc in Rutar na Tržaški cesti, od koder bo vzpostavljena brezplačna avtobusna povezava. Prav tako bodo brezplačni avtobusi vozili od vojašnice generala Maistra, na razpolago pa bo tudi brezplačni avtobusni prevoz na liniji številka 6 iz centra Maribora.

Brezplačni avtobusni prevozi z linijo št. 6: Vzpenjača – Maribor Center do začetka koncerta v razmaku 10 do 15 minut brez voznega reda, po koncertu pa nazaj od 23.00 do 01.00 v razmaku 10 do 15 minut.

Brezplačni avtobusni prevozi s parkirišča Vojašnice generala Maistra med 18.00 in 21.00 uro v razmaku 10 do 15 minut, s koncertnega prizorišča pa nepretrgoma med 23.00 in 1.00.

Brezplačni avtobusni prevozi s parkirišča Bauhaus na Tržaški cesti med 18.00 in 21.00 uro v razmaku 10 do 15 minut, s koncertnega prizorišča pa nepretrgoma med 23.00 in 1.00.

Ob 17. uri bodo odprli blagajne na prizorišču, ob 18. uri pa sledi odprtje prizorišča. Od 18.30 pa do koncerta bosta obiskovalce zabavala didžeja in dve predskupini, na voljo pa bo tudi hrana in pijača. Ob točno 21. uri bosta na oder stopila 2Cellos. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice