FOTO: Mediaspeed
Zala Kralj in Gašper Šantl sta v torek poskrbela za veselje Slovenije ob njuni uvrstitvi v finalni izbor Evrovizije. A sama te navdušenosti nista delila v tolikšni meri, zato so se zoper njiju zgrnili številni očitki. To je njuno pojasnilo.

Za Zalo Kralj in Gašperja Šantla ni navijal le Maribor, ampak tudi vsa Slovenija in marsikateri evrovizijski navdušenec od drugod. Toda sama po uvrstitvi v finale velikega navdušenja nista kazala in Mariborčanka je med vrsticami celo priznala, da bi raje svojo pot končala v polfinalu. To je na družbenih omrežjih sprožilo burne odzive.

Počutita se, kot da tja ne spadata

Danes sta se slovenska predstavnika na Evroviziji oglasila na družbenih omrežjih in pojasnila, zakaj sta na Evroviziji.

»Da se je najina pesem dotaknila vaših src, nama pomeni več, kot si sploh lahko zamislite,« sta poudarila in priznala »Prav to je razlog, da sva šla na Evrovizijo, čeprav se nama včasih zdi, da ne spadava tja,« priznavata.

»Res se trudiva po najboljših močeh in največ nama pomeni, da navijate za naju in najino pesem. Hvala!« sta sklenila Mariborčana.

Zala in Gašper se bosta s svojo pesmijo Sebi na sobotnem finalu predstavila v prvi polovici nastopajočih. Točen vrstni red bo znan po drugem predizboru, ki je na sporedu danes.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mariborcan1970 (nepreverjen)

Oba sta brez volje in energije. Še posebej ona. Kot na pogrebu:(((

Starejše novice