FOTO: Nana, Facebook
V mariborski kavarni in bistroju Nana te dni ne zamudite dobrodelnega dogodka Znani v Nani! Vsak dan bo nekdo od znanih Mariborčanov zavihal svoje rokave in postal del Nanine ekipe.

Dogodek poteka v sodelovanju s študenti Alma Mater Europaea in študenti iz Medicinske fakultete v Mariboru. Honorarji in napitnine bodo namenjeni v dobrodelne namene, saj bodo z zbranimi sredstvi pomagali Anji, dekletu s cerebralno paralizo, ki nujno potrebuje terapije.

Kot so zapisali: »Danes nas je v Nani obiskala Anja, ki je z nami delila svojo zgodbo, ki nas je ganila. Življenje s cerebralno paralizo ni lahko. Veselimo se drugega tedna in dogodka Znani v Nani, saj bomo tako pomagali Anji.«

Dogodek se bo zaključil 1. decembra z zimsko modno revijo. 

Tako so danes za pladenj poprijeli Jan Ternjak, piarovec, moderator in model, ter štirje nogometaši - vratarja Jasmin Handanovič in Aljaž Cotman ter Marcos Tavares in Blaž Vrhovec.

Včeraj pa je goste razveseljevala Ana Cepec, mariborska modna blogerka, ki se ukvarja z vodenjem družbenih omrežij in fotografijo.

Tudi njena urna postavka in napitnina sta šli v dobrodelne namene.

Pridružili se jim bodo še pevka Maja Založnik, humanitarka in športnica Beba Ščap, violinistka Maša Golob, urednik Bor Greiner, moderatorki Anita Mlakar in Natalija Veronik, reper 6pack Čukur, plesalka Gordana Grandošek Whiddon, sanjska ženska Miša Margan, manekenka Nika Kar, blogerka Nepopolna mama oziroma Eva Lozina, član ansambla Poskočni muzikanti Dejan Krajnc, voditelj Marko Potrč in voditeljica Natalija Bratkovič, predstojnik nevrokirurgije Janez Ravnik, humanitarka Ninna Kozorog, novinar Simon Šparavec in nekateri drugi znani mariborski obrazi.

Kdo bo Nanine goste razvajal jutri?

Jutri pa vam lahko kavico postrežejo ...

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice