Mestna občina Maribor je podpisala pogodbi za praznični december na Trgu Leona Štuklja in tudi za drsališče.

Izmed treh ponudb je ta najboljša

Iz Mestne občine Maribor pa so danes sporočili, da so podpisali pogodbo za produkcijo programa prireditve Čarobni december 2019 in silvestrovanje na Trgu Leona Štuklja in to s podjetjem AGENCIJA DAMN d.o.o.

»Odločili smo se za tisto, ki je po naši oceni ponudila najcelovitejši praznični program za vse dni od 29. novembra do 31. decembra 2019 in se je najbolj približala usmeritvam, kot so zastopanost različnih zvrsti izvajanja, najmanj 80 odstotkov slovenskih izvajalcev ter koncerti znanih aktualnih slovenskih in lokalnih izvajalcev različnih žanrov, « pravijo na občini.

Izbrani producent bo moral zagotoviti produkcijo in izvedbo programa za največ 68.000 evrov in sicer brez davka na dodano vrednost. 

Prihaja tudi drsališče

Ob Trgu Leona Štuklja bo tudi letos praznično dogajanje potekalo še na drugih trgih. 

S podjetjem KOTA d.o.o. pa je občina sklenila pogodbo o najemu prostora za postavitev drsališča , ki bo tudi letos na Trgu svobode.

Program Vilinskega mesta bo pripravil Narodni dom, za Grajski trg tudi letos skrbi Društvo za oživljanje Grajskega trga, za darilni sejem, prižig luči in stojnice na Grajskem trgu ter koordinacijo in promocijo prazničnega dogajanja pa bo odgovoren Zavod za turizem Maribor - Pohorje.
 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice