Mariborski župan Saša Arsenovič bi ustanovil podjetje, preko katerega bi kupil Gostilno Pri treh ribnikih.

Župan Saša Arsenovič je ob koncu devete redne seje napovedal še sklic izredne seje mestnega sveta, ki bo predvidoma naslednji ponedeljek, 25. novembra. Tema izredne seje bo odlok o ustanovitvi podjetja Mestne nepremičnine.

Na izredni seji bodo razpravljali o njegovem predlogu za ustanovitev podjetja Mestne nepremičnine, preko katere bi lahko izvedli nakup Gostilne Pri treh ribnikih

Mariborski župan si namreč želi, da ta objekt na izjemni lokaciji v Mestnem parku preide v občinsko last, s čimer bi lahko bolje izkoristili njen turistični potencial.

Gostilno Pri treh ribnikih, gostilno z eno najdaljših tradicij v Mariboru s čudovito vinsko kletjo, po domače znano tudi pri Kličku, že od marca letos prodajajo Terme Maribor

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MONIKA Piberl … (nepreverjen)

Dobra ideja. Naj ponovno uvede tudi čolne, spomladi ob bazenu kakšne modne revije, koncerte čez celo leto, tudi bazen naj aktivira. Ta del je velik turistični potencial.

Danvid (nepreverjen)

Ta pajzl pri treh ribnikih naj rajsi obnovijo
In cene spustijo.

Navijac (nepreverjen)

Zakaj pa ne

AlenL (nepreverjen)

Dobro, da nekdo razmišlja strateško, za take točke v mestu je treba poskrbeti.

Jajaja (nepreverjen)

Pred štiridesetimi leti nisi dobil proste mize. Sedaj pa čista žalost! Skrajni čas, da se poskrbi za ta lep del Maribora. Najemnika pa nujno novega. Ker s tem, da bo sedanji lastnik postal najemnik, nismo storili nič!

Starejše novice