Ob robu današnjega ogleda novih butičnih sob Hotela Maribor na Vojašniškem trgu se Saša Arsenovič ni mogel ogniti vprašanju glede županske kandidature. Vse bo znano jutri, ob 15.30, na Starem mostu.

Kot smo razkrili na Mariborinfo, je Saša Arsenovič v igri za županskega kandidata SMC na letošnjih lokalnih volitvah v Mariboru. Tako se ob današnjem ogledu butičnih sob Garden Rooms na Vojašniškem trgu 8 ni mogel ogniti vprašanjem o županski kandidaturi.

Arsenoviča dolgo prepričevali: »Izziv je res velik«

»Tukaj smo načeloma danes zaradi gospodarstva. Res pa je, da veste, kaj sem v Mariboru že naredil in kako na Maribor gledam. Vizije so jasne, prepričujejo me že dolgo in mogoče je res že čas, da strnemo vrste in skupaj zgradimo to, kar nimamo. Nimamo ne vizije, ne prave ambicije. Imamo pa izjemen potencial,« je povedal mariborski podjetnik.

»Izziv je res velik, nisem pa še rekel čisto da,« je dodal in nato vse zbrane povabil jutri ob 15.30 na Stari most. »Tam vam bomo potem povedali bistveno več,« in zakaj na mostu? »Most kot simbol povezovanja levega in desnega brega ter leve in desne roke. Samo leva in desna roka lahko dobro zaploskata,« je še povedal Arsenovič.

»Ne morem potrditi,« je ob včerajšnjem preverjanju naših neuradnih informacij izstrelil Arsenovič in nato na vprašanje, ali to pomeni, da ne bo kandidiral, dodal: »Ne morem komentirati. Vsaj v tem trenutku še ne. Vse ob svojem času,« je dejal in tako bržkone razblinil vse dvome, da bo Maribor v kratkem dobil novega, že trinajstega kandidata za župana.

Tudi v SMC informacije, da bo Arsenovič njihov kandidat za mariborskega župana, niso zanikali. Danes smo neuradno izvedeli, da je uradna predstavitev Arsenovičeve kandidature za mariborskega župana le še vprašanje dneva ali dveh.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice