Ta hip je prostih kar nekaj delovnih mest, za katera ponujajo tudi krepko nadpovprečno plačilo. Tako lahko delate kot mizar za 2.200 ali vrtnar za 1.900 evrov. Še vedno zaposluje tudi Magna, mariborska občina pa išče štiri nove mestne redarje.

Zaposlijo štiri redarje

Mestna občina Maribor zaposli štiri redarje za delo v medobčinskem inšpektoratu in redarstvu. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s polnim delovnikom, zahtevanih pa je šest mesecev delovnih izkušenj. Prijava je mogoča do 24. aprila, celotno besedilo javnega natečaja pa je objavljeno na občinski spletni strani.

Varilec

Zaradi povečanega obsega dela podjetje Dorssen IMS išče nove elektromonterje za delo na terenu oziroma v tujini. Za prevoz in prenočišče je poskrbljeno, odprtih pa je več delovnih mest. Delo poteka v državah Evropske unije, gre pa za varjenje jeklenih konstrukcij. Delodajalec pričakuje izkušnje z omenjenim delom in znanje postopka varjenja MIG/MAG.

Monter in mizar za 2.200 evrov plače

Mehić Mont iz Maribora ima dve prosti delovni mesti, in sicer za mizarja in monterja. Ponujajo mamljivo plačo 2.200 evrov bruto na mesec, zaposlena pa bosta sodelovala pri gradnji luksuznih križark v tujini. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, pričakujejo leto dni delovnih izkušenj in osnovno znanje nemškega jezika.

Vrtnar na terenu

V Mariboru se iščeta dva vrtnarja na terenu, ki bosta pri podjetju PINO urejanje okolja skrbela za vrtnarska opravila na terenu pri urejanju okolja, saditve rastlin, obrezovanja žive meje, obreza dreves, košnje ter druga dela v okviru dejavnosti. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, okvirna plača pa znaša 1.900 evrov bruto mesečno.

Tim asistent v Magni

Zaposluje tudi Magna, ki za delo v hoškem obratu išče tim asistenta. Na tem delovnem mestu boste odgovorni za pisarniška dela in administrativno podporo podjetja, zaposlujejo pa za določen čas, saj gre za nadomeščanje. Med nalogami najdemo predvsem komunikacijo po telefonu, podporo oddelkom pri dnevnih delovnih opravilih, sprejemanje pošte, vodenje evidenc in urejanje ter shranjevanje dokumentacije.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jure pase kure (nepreverjen)

Magna je obljubljala najne plače sedaj pa dajo samo plovico od place kar so govorili naj si delajo jodlarji sami

Micamaca (nepreverjen)

Nadpovrecne place, nagrade in stalna zaposlitev. Za dobrobit delavcev jim je na prvem mestu. Zelo pravljicno napisano ko pa delas pa taki pogoji, da se zivali v stali majo boljse pogoje.

Starejše novice