Slika je simbolična.
Blagovna znamka ima novega lastnika, poslovila pa se je spletna trgovina.

Orsay je na svoji spletni strani v začetku junija obvestil, da zaradi finančnih težav zapirajo poslovalnice v Sloveniji, Nemčiji, na Madžarskem, Češkem in Slovaškem. 

»Na žalost so neugodni gospodarski učinki pandemije koronavirusa prizadeli tudi nas, zato vam moramo sporočiti žalostno novico, da je Orsay prisiljen zapreti svoje poslovalnice,« se glasi zapis.

Orsay ima po svetu več kot 720 trgovin, od tega v Evropi 400, in zaposluje več kot pet tisoč ljudi. V 31 trgovinah po Sloveniji je zaposleno približno 50 ljudi.

Znana blagovna veriga ženskih oblačil vendarle ostaja v Sloveniji

Kot poroča spletni portal N1, kljub zapiranju poslovalnic drugod te še vedno ostajajo odprte v Sloveniji. Blagovna znamka ima namreč novega lastnika, ameriško investicijsko družbo Gordon Brothers. 

Z začetkom tega meseca je trgovina Orsay postala del franšize in sedaj pripada Gordon Brothers, medtem ko je dosedanji lastnik v stečaju. 

Trgovine v Sloveniji bodo svoje poslovanje delovale nemoteno in na istih lokacijah, vendar pa ne izdajajo več darilnih bonov in kartice zvestobe ne delujejo več, so še zapisali na N1

Dokončno pa se je poslovila spletna trgovina Orsay, ki sedaj svoja oblačila na spletu prodaja preko platforme AboutYou.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice