300.000 zaščitnih mask, ki jih je Sloveniji po posredovanju Aleksandra Čeferina, prvega moža Evropske nogometne zveze, doniral spletni velikan Alibaba, je prispelo v Slovenijo.

V uradni izjavi glede aktualnega stanja v zvezi z epidemijo bolezni covid-19, na kateri sodelujejo minister za zdravje Tomaž Gantar, minister za notranje zadeve Aleš Hojs in uradni govorec Kriznega štaba Republike Slovenije Jelko Kacin, je slišati namigovanja, da bi se prepoved gibanja lahko še zaostrila.

Kacin je pojasnil še, da je 300.000 zaščitnih mask, ki jih je Sloveniji po posredovanju Aleksandra Čeferina, prvega moža Evropske nogometne zveze, doniral spletni velikan Alibaba, prispelo v Slovenijo.

Natančneje, gre za donacijo fundacij Alibaba Foundation in Jack Ma Foundation, ki ju je ustanovil Jack Ma, ustanovitelj spletnega velikana Alibaba.

Za donacijo se je po telefonu z Jackom Majem dogovoril prav slovenski nogometni funkcionar Čeferin.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zedinjena slovenija (nepreverjen)

Čeferinovih 300.000 mask končno prispelo v Slovenijo !
Kje so se izgubile plačene/neplačane maske Tonina iz NSi ??

steiermark (nepreverjen)

Kje so se "izgubile Toninove maske", to boš pa moral vprašati svojega serpentinška, ki je vso zadevo "vodil" oz. naročeval, pri svojih "zemljacih"! Poleg tega pa si pozabil, da je v Slovenijo prispelo 500.000 mask ki jih je priskrbela naša nova vlada - s Toninom iz NSI! Zato ti priporočam, da zaenkrat nehaš odpirati svoj zlonamerni in sovražni kljun (samo JJ ne...), potem ko smo vsi doživeli krasoto vladanja pokvarjene komičarske drhali okranclane z rdečo zvezdo in pravtako ideologijo - zločinsko!

In reply to by zedinjena slovenija (nepreverjen)

Haja (nepreverjen)

Niso se izgubile, ker jih sploh nikoli ni bilo!

gasilec lojz (nepreverjen)

vprašajte klovna zakaj je dovolil izvoz 1 200 000 mask ki bi jih sedaj krvavo potrebovali
vse evropske države so prepovedale izvoz mask samo naši bananeki pod klovnom ne

Starejše novice