V soboto se je po naših informacijah v Hotelu Maribor mudil vrh SMC z Mirom Cerarjem na čelu. Saša Arsenovič je s svojim očetom Aleksandrom danes sicer oddal podpis podpore za svojo kandidaturo za župana.

Trenutni minister za zunanje zadeve in predsednik SMC Miro Cerar se je z drugimi vidnejšimi predstavniki vrha SMC po naših zanesljivih informacijah v soboto mudil v Hotelu Maribor, kjer se je sestal s Sašo Arsenovičem.

Cerarja so v Mariboru zasledili tudi bralci Mariborinfo.

Kljub temu Arsenovič še naprej nadaljuje z zbiranjem podpisov za neodvisno kandidaturo. Danes je svoj podpis oddal tudi njegov oče Aleksander, podpirajo pa ga tudi drugi znani Mariborčani. Med njimi je podpis oddal Tone Vogrinec.

»Z mnogimi se pogovarjam in so mnogi veseli, da sem se aktiviral. Pustimo času čas, najprej moramo zbrati podpise, to je korak številka ena. Če ne bo dovolj podpisov, potem je zgodba zaključena,« je pri stojnici povedal Arsenovič.

Presenečeni nad podporo, Arsenovič po »teniško«

Kljub vsemu, ne gre verjeti, da bi v primeru premajhnega števila podpisov Arsenovič odstopil od kandidature. Mariborski podjetnik je izrazil presenečenje nad številno podporo, optimistični so tudi v njegovem štabu, ki so izrazili prepričanje, da jim bo do četrtka uspelo zbrati dovolj podpisov.

»Število spodbud in podpore, ki sem jih dobil čez vikend me samo potrjujejo v prepričanju, da se je bilo treba na polno angažirati. Še mene je presenetila ta iskrena solidarnost. V tem boju za prihodnost bomo uspešnejši, če nas bo več in če bomo sodelovali. Zelo sem vesel vsake podpore, strankarske in nestrankarske,« je poudaril v izjavi pred oddajo podpisa v družbi svojega očeta Aleksandra.

»Naša stranka so v resnici Mariborčani in Mariborčanke, naša mestna uprava pa mora temeljito popraviti servis za občane. Potrebujemo ase močne in natančne, dobro pripravljene, predvsem pa usmerjene na zmago za moje someščane,« je v športnem slogu povedal Arsenovič.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
ZavedniMariborcan (nepreverjen)

Sposoben kandidat, ki ima nekaj pokazat, ima rad Maribor, ga pozna v svoje dušo.

Starejše novice