Ponujamo vam izbor prostih delovnih mest v okviru mreže EURES in Evropskega urada za izbor osebja.

Tokrat med drugim predstavljamo priložnosti za delavce v gradbeništvu, socialne oskrbovalce, vrtnarje in hišnike ter pripravništva v Evropskem ekonomsko-socialnem odboru.

Krovec, izvajalec ometov in monter gradbenih odrov – Nizozemska

Podjetje LSB, dejavno na področju svetovanja v času razpisne in pripravljalne faze projektov v industriji, infrastrukturi in gradbeništvu, nudi več prostih delovnih mest. Deset delovnih mest nudijo monterjem gradbenih odrov, dve delovni mesti sta na razpolago izvajalcem ometov in dve mesti lahko zasedeta krovca. Če vam znanje nemškega in angleškega jezika ne predstavlja nobenih težav in če imate že kakšne delovne izkušnje na tem področju, lahko tedensko zaslužite 500 evrov neto. 

Delavec v proizvodnji, skladiščni delavec, upravljalec viličarja in delavec za pomoč pri nizkih gradnjah – Avstrija

Tudi v sosednji Avstriji iščejo okrepitve na področju gradbeništva. Z ustrezno izobrazbo in zelo dobrim znanjem nemškega jezika lahko preko Zaposlitvene agencije THG Personal GmbH najdete zaposlitev. Nudijo prosta delovna mesta za delo v proizvodnji in skladišču. Potrebujejo tudi upravljavca viličarja in delavca za pomoč pri nizkih gradnjah. Minimalna bruto postavka pa se giblje med 9,67 evra in 14,20 evra s sklenjeno pogodbo za nedoločeni čas. 

Socialni oskrbovalec – Irska

Pogodbo za nedoločen čas lahko sklenete tudi pri podjetju Bluebird Care. Ta pomaga starejšim ljudem in ranljivim skupinam ljudi pri samostojnem življenju na domu. Deluje na območjih Longford, Roscommon in Westmeath.  Zaželena je srednješolska izobrazba zdravstvene smeri, ni pa pogoj. Ker gre za terensko delo, je službeni avtomobil zagotovljen. Plačilo pa znaša 1820 evrov bruto oziroma 1620 evrov neto na mesec. 

Vrtnar, hišnik – Norveška

Na Norveškem medtem iščejo vrtnarja oziroma hišnika za vzdrževanje vrtov in okolice, splošna hišna dela ter manjša popravila.  Potrebujete le vozniški izpit B kategorije, dobro znanje angleškega jezika in dobro telesno kondicijo. 

Pripravništvo – Belgija (Bruselj)

Evropski ekonomsko-socialni odbor dvakrat letno ponudi pripravništva za univerzitetne diplomante. Slednji med pripravništvom spoznavajo naloge in dejavnosti Odbora ter pridobivajo strokovne izkušnje v večkulturnem okolju. Pripravništvo traja pet mesecev in vam mesečno napolni denarnico za okoli 1190 evrov. 

Prispevek je nastal v sodelovanju z Informacijsko točko Europe Direct Pomurje

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice