Foto: Jaka Arbutina
Po prepričljivi zmagi Saše Arsenoviča, ki je za več kot 10 odstotnih točk v prvem krogu premagal Franca Kanglerja, padajo prve čestitke. Arsenoviču je v njegov štab prišel čestitat tudi sam Kangler.

V Mariboru se bosta za županski stolček v drugem krogu volitev potegovala aktualni župan Saša Arsenovič in Franc Kangler. Za Arsenoviča (nestrankarski kandidat) je glasovalo 36,56 odstotka volivcev, za Kanglerja (NLS) pa 25,69 odstotka.

Arsenoviču se je v njegovem štabu pridružil tudi Franc Kangler, ki mu je prišel čestitat za zmago.

»Meni se zdi lepo, da gospod Kangler vsakič pride čestitat zmagovalcu, kar se mi zdi politično zelo korektno,« je ob prejeti čestitki povedal Arsenovič.

Kot pravita, bo tudi v drugem krogu kampanja še naprej politično korektna. »Od resnega politika je odraz tudi ta, da prideš in tistemu, ki je v prvem krogu zmagal, daš tudi roko. Ta roka pomeni, da gledamo vsi za boljšo prihodnost Maribora in mesta kot takega,« pa je povedal Kangler.

Foto: Jaka Arbutina
Foto: Jaka Arbutina
Foto: Jaka Arbutina
Foto: Jaka Arbutina
Foto: Jure Banfi

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Naj pazi, da ga omejitve v kamnici ne spodnesejo.

Mbb (nepreverjen)

Klinc ga bo drago stal !

In reply to by . (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

Če samo pogledaš Kanglerja z svojo senco miklom in na proti Arsenoviča je odločitev lahka: pač Arsenovič.

Gnojšnica v MOM (nepreverjen)

Upam, da bo Vlada kaznovala to kloako od Maribora, ki voli kriminalce za župane, in da vam ne bodo dali iz proračuna niti centa, pa naj vam ta dva mafijaša dvigujeta standard na svoj račun! To ni EU mesto, da bruhaš!

Boelhouwer (nepreverjen)

Par let nazaj protestirate proti Kanglerju pa ga skoraj da ne ubite, zdaj pa ga volite nazaj? Ma ne bluzite si tolko no Mariborčani, valda da se Arsenovič voli!

Koba (nepreverjen)

Mesto z največ dementnimi meščani!?!?

janban

Tu dileme ni, Arsenovič novistari župan. Kangla pa kot Popovič v Kopru.

Auspuf (nepreverjen)

»Meni se zdi lepo, da gospod Kangler vsakič pride čestitat zmagovalcu, kar se mi zdi politično zelo korektno,« je ob prejeti čestitki povedal Arsenovič. Koliko je Arsenovič obljubil Kanglerju ,da je kandidiral in tako izločil kandidata dr. Flisa ,ki bi v drugem krogu gotovo premagal Arsenoviča . Čas bo pokazal kam bo sedel Kangler in kje dobil zazidalno parcelo .

Starejše novice