Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Inštruktor oziroma trener

Podjetje Victus išče v Mariboru inštruktorja oziroma trenerja v fitnesu.

Delovno mesto obsega delo v fitnesu, vodenje vadb in izvajanje dejavnosti po programih, svetovanje in prodajo na področju storitev in izdelkov, pomoč pri promociji, nadzorovanje vadbe, demonstriranje in učenje telesnih gibov, poučevanje o uporabi opreme, razlaganje in izvajanje varnostnih postopkov in podobno.

Pri tem so potrebne enoletne delovne izkušnje, izobrazba ali usposobljenost na področju športne vadbe, rekreacije oziroma treniranja je zaželena. Posamezniki lahko prijave pošljejo preko elektronske pošte na naslov [email protected] ali po pošti na naslov Victus, Preradovičeva 22, 2000 Maribor.

Odgovorni vodja del

Javno podjetje Nigrad išče odgovornega vodjo del.

Delovne naloge vključujejo organiziranje, vodenje ter nadziranje gradbišč in delovišč, pripravljanje strokovnih podlag, postopkov ter ukrepov za izvajanje del, reševanje tehničnih in tehnoloških zastojev v procesu, nadzor nad vodenjem gradbene ter projektne dokumentacije ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja gradbeništva. Delovne izkušnje pa niso zahtevane. 

Analitik

Univerzitetni klinični center Maribor išče analitika. 

Delovne naloge vključujejo nudenje pomoči uporabnikom pri težavah z informacijskim sistemom, delo z manj zahtevnimi analitičnimi orodji, izvajanje organizacijskih predpisov in navodil ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja ekonomije. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Prostorski načrtovalec

Podjetje za urbanizem, planiranje in projektiranje Zum išče prostorskega načrtovalca oziroma urbanista.

Delovne naloge se primarno nanašajo na izdelavo občinskih prostorskih načrtov, sprememb in dopolnitev ter izdelavni povezanih strokovnih podlag.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja arhitekture, prostorskega načrtovanja ali urbanizma. Potrebne so tudi enoletne delovne izkušnje.

Čistilec

Podjetje B + N SL Facility Services išče čistilca za delo v hoški Magni. Delo vključuje čiščenje prostorov in opreme v avtomobilski industriji.

Za prijavo niso zahtevane delovne izkušnje, prav tako ni zahtevana posebna stopnja izobrazbe.

Komercialist za turizem

Družba za prevoz potnikov Arriva išče na Ptuju komercialista za turizem.

Delovne naloge vključujejo raziskovanje ter obdelavo domačega ter tujega tržišča, trženje turističnih storitev, pomoč pri produkciji turističnih aranžmajev ter druga podobna dela.

Za prijavo je potrebna višja strokovna ali prejšnja višješolska izobrazba s področja turizma ter dvoletne delovne izkušnje.

Programer

Podjetje Kongratix išče programerja za programiranje.

Potrebne so dvoletne delovne izkušnje, dobro poznavanje nemškega jezika ter srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja elektrotehnike.

Zdravstveni administrativni sodelavec

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče zdravstvenega administrativnega sodelavca za izvajanje vseh ambulantnih administrativnih del ter nalog.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja tajniškega oziroma administrativnega dela ter šestmesečne delovne izkušnje.

Učitelj športne vzgoje

Osnovna šola Olge Meglič išče učitelja športne vzgojne za neposredno izvajanje vzgojno-izobraževalnega dela in drugih del po navodilih vodstva.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalnih znanosti. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Čistilka

Osnovna šola Sveti Jurij išče čistilko za čiščenje prostorov zavoda in okolice, za razkuževanje prostorov in druga podobna dela.

Za prijavo izkušnje niso zahtevane, je pa potrebna opravljena osnovnošolska izobrazba.

Učitelj v šoli vožnje

Avtobusni promet Murska Sobota išče učitelja v šoli vožnje.

Delovne naloge vključujejo poučevanje kandidatov za teoretični ter praktični del v šoli vožnje za vožnjo s cestnimi motornimi vozili, prav tako delovne naloge vključujejo skrb za urejenost in tehnično brezhibnost motornega vozila, vodenje dokumentacije ter podobno.

Za prijavo so potrebne enoletne delovne izkušnje ter opravljena srednja splošna ali strokovna izobrazba ter vozniško dovoljenje B, D, E in C kategorije.

Veterinar

Veterinarske storitve Veterina Škarica išče veterinarja v ambulanti za zdravljenje malih živali.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik

Pošta Slovenije išče v Murski Soboti voznika za prevoz poštnih sklepov, za nakladanje in razkladanje poštne tvarine, materiala in blaga, vzdrževanje vozila, dostavljanje paketnih, paletnih in težjih kosovnih pošiljk in blaga, dostavljanje pošiljk hitre pošte, prenos pošiljk v poštna spravilišča in dostavnike ter pobiranje pošiljk iz poštnih nabiralnikov ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Pomočnik kuharja

Vrtci občine Moravske Toplice iščejo pomočnika kuharja za pripravljanje malic ter podobna dela.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Danvid (nepreverjen)

Pa kdo ti bo delal za 1000eur ?kaj ne vidite kam gredo cene??pod 1600 se sploh nimamo kaj za pogovarjat za dela v fizičnih oblikah.Še enkrat'medtem ,ko narod v tovarnah trpi za tist drobiž in si kvari zdravje 'vaš šef uživa na jahti in vozi za 100.000 avto.,V današnjih časih se za jurja še vstanem ne.

Snezic (nepreverjen)

Pravi levi lenuh

In reply to by Danvid (nepreverjen)

Melkijar (nepreverjen)

Počivalšek je brezposelni njega na zaposlijo pri Magni

In reply to by Danvid (nepreverjen)

pohorskisvizec

Haha,objavi tvojo plačo bluzer Danvid!

In reply to by Danvid (nepreverjen)

Surfeiter (nepreverjen)

Ti povem svojo?

In reply to by pohorskisvizec

Alenkinabratovscina (nepreverjen)

Na svetu nikoli ni bilo in nikoli ne bo pravice za vsakega. Tudi zdaj nekdo leži na plaži s koktejlom z nič ur delovne dobe, nekdo drug pa gara za fičnike od jutra do mraka.

Starejše novice