Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Kandidat za gasilca

Javni zavod Gasilska brigada Maribor išče kandidata za gasilca.

Delovne naloge vključujejo usposabljanje za opravljanje nalog gasilca pod strokovnim vodstvom mentorja, usposabljanje za opravljanje enostavnih del s področja protipožarne preventive, sodelovanje na gasilskih intervencijah z namenom spoznavanja operativnega delovanja gasilcev in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Prodajalec v trgovini za male živali

V Mariboru se išče prodajalec v trgovini za male živali, ki bo prodajal izdelke, pa tudi skrbel in rokoval z živalmi.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja veterinarstva ter triletne delovne izkušnje.

Grafični oblikovalec

Podjetje SPEM Komunikacije išče grafičnega oblikovalca za oblikovanje materialov za potrebe družbenih omrežij.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje ali prejšnja visokošolska strokovna s področja družbenih ved, novinarstva ali informacijskih znanosti. Prav tako so potrebne dvoletne delovne izkušnje.

Komercialist

Podjetje TAM-Europe išče v Mariboru komercialista za organizacijo in koordinacijo stikov s poslovnimi partnerji, za vodenje poslovne dokumentacije ter izdelavo analiz trga.

Za prijavo je potrebna višja strokovna ali prejšnja višješolska izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Knjižničar

Osnovna šola Miklavž na Dravskem polju išče knjižničarja za delo v šolski knjižnici.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja bibliotekarstva ali informacijskih znanosti. Delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Višji svetovalec

Mestna občina Ptuj išče višjega svetovalca.

Delovne naloge vključujejo prijavo terjatev v zapuščinske postopke in opravila ostalih procesnih dejanj v postopku, vključno z udeležbo na zapuščinskih obravnavah, pripravo in vlaganje predlogov za izvršbo, opravo terjatev in pravic v insolvenčne postopke ter drugih procesnih dejanj, pravno pomoč županu in pravni pregledi ter svetovanje o pravnih vprašanjih iz delovnega področja drugih oddelkov občinske uprave ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje ali prejšnja visokošolska strokovna s področja prava. Prav tako so potrebne petletne delovne izkušnje.

Slaščičar

Ptujske pekarne in slaščičarne iščejo slaščičarja.

Delovne naloge vključujejo vodenje evidenc proizvodnje in porabe surovin, pripravo surovin, izdelavo slaščičarskih polizdelkov, finaliziranje slaščičarskih izdelkov, zahtevna dela pri oblikovanju slaščičarskih izdelkov, pakiranje in tehtanje slaščičarskih izdelkov ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja živilske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Voznik funkcionarja

Okrožno sodišče na Ptuju išče voznika funkcionarja.

Delovne naloge vključujejo prevoz funkcionarjev in drugih zaposlenih, zagotavljanje vzdrževanja vozila, vodenje potrebnih evidenc, spremljanje stanja objektov, naprav, poslovnih prostorov in prevoznih sredstev, opravljanje tekočih vzdrževalnih del na objektih, napravah, poslovnih prostorih ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, vozniško dovoljenje B kategorije ter štirimesečne delovne izkušnje.

Učitelj informatike

Gimnazija Ptuj išče učitelja informatike.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja informacijske in komunikacijske tehnologije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Delovna mesta v Pomurju

Višji knjižničar

Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota išče višjega knjižničarja.

Delovne naloge vključujejo opravljanje strokovnega dela na področju dela z uporabniki in gradivom, opravljanje strokovnega dela z odraslimi uporabnik, obdelava knjižničnega gradiva ter serijskih publikacij, opravljanje zahtevnega strokovnega dela na področju bibliopedagoškega dela z mladimi uporabniki knjižnice in podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba, strokovni izpit bibliotekarske stroke ter šestmesečne delovne izkušnje.

Vodja finančno-računovodske službe

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče vodjo finančno-računovodske službe.

In kaj pričakujejo od delavca? Da vodi, organizira in koordinira delovni proces v finančno-računovodski službi, usmerja in usklajuje delo z zaposlenimi znotraj službe, spremlja zakonodajo in predpise s področja delovanja, sodeluje pri pripravi plana finančnega načrta bolnišnice ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja ekonomije ter petletne delovne izkušnje.

Picopek

Pomaranča išče v Murski Soboti picopeka za pripravo ter peko pic.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva ter turizma, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Vodja vzdrževanja in gradenj

Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan išče vodjo vzdrževanja in gradenj.

Delovne naloge vključujejo pomoč pri vodenju delovnega procesa vzdrževanja, vodenje in organiziranje tekočega, vsakodnevnega in generalnega vzdrževanja, pomoč pri organizaciji gradbenih del, naročanje, nadzor in prevzem izvedbenih del, nadzor in koordinacija pogodbenih del, sodelovanje pri prevzemu strojev in naprav ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba ter dvoletne delovne izkušnje. Prav tako je potrebno pasivno znanje nemškega in angleškega jezika ter izpit za viličarja, traktor ter žago.

Vrtnar

Vrtnarstvo Šabjan išče vrtnarja za urejanje okolja, setev trave in rastlin.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice