Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Učitelj vožnje

Prometna šola Maribor išče učitelja vožnje za poučevanje kandidatov za voznika na motornih vozilih. Delovne naloge vključujejo tudi vodenje dokumentacije, sodelovanje pri preverjanju kandidatov iz cestnoprometnih predpisov ter praktične vožnje.

Pri tem je potrebna višješolska oziroma višja strokovna izobrazba, vozniško dovoljenje kategorije B, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Ravnatelj

Osnovna šola borcev za severno mejo Maribor išče ravnatelja.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter med drugim tudi petletne delovne izkušnje.

Bibliotekar

Mariborska knjižnica išče bibliotekarja. Delovne naloge vključujejo razporejanje in urejanje knjižničnega gradiva, pripravo informacijskih virov, sodelovanje pri dopolnjevanju in izločanju knjižničnega gradiva, delo z uporabniki in podobno.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja bibliotekarstva ali informacijskih znanosti, opravljen strokovni izpit iz bibliotekarske stroke za strokovni naziv bibliotekar, poznavanje sistema COBISS ter enoletne delovne izkušnje.

Vodja lokala

Družba za trgovsko dejavnost Victus išče vodjo lokala Bodifit Caffe. Delovne naloge vključujejo skrb za urejenost lokala, strežbo gostov, mešanje in pripravo pijač, skrb za naročanje in prevzem lokala ter podobno.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Planer oziroma dispečer

Dravske elektrarne Maribor iščejo planerja oziroma dispečerja. Delovne naloge vključujejo upravljanje s proizvodnjo in sistemskimi storitvami hidroelektrarn na Dravi, planiranje kratkoročne proizvodnje električne energije, upravljanje s pretoki in nivoji reke Drave in podobno.

Pogoj za zaposlitev je najmanj prva bolonjska stopnja elektrotehnike. Delovno razmerje bodo sklenili za nedoločen čas, s šestmesečnim poskusnim delom.

Učitelj

Osnovna šola dr. Ljudevita Pivka išče učitelja za izvajanje dodatne strokovne pomoči.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalnih znanosti, potrebne so tudi šestmesečne delovne izkušnje.

Tehnični delavec

Mestno gledališče Ptuj išče tehničnega delavca za oblikovanje in sestavljanje posameznih elementov scenografije.

Delovne naloge vključujejo tudi manjša popravila na scenskih elementih, postavitev scene in scenskih elementov na vajah, na predstavah doma in na gostovanjih, manipulacijo scenskih elementov in rekvizitov na odru na predstavah in podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma srednja splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Delo v gostinstvu

Kavarna Malina išče v središču Ptuja posameznika za delo v gostinstvu.

Zainteresirani posamezniki jim lahko pišejo preko Facebooka, ali pokličejo na telefonsko številko 040 554 568.

Delovna mesta v Pomurju

Picopek

Pizzerija Perunika išče v Murski Soboti picopeka za peko pic, pripravo sestavin za pico ter pripravo enostavnejših jedi.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Proizvodni delavec

Podjetje Panvita išče proizvodno-skladiščnega delavca za predpripravo, pripravo ter pakiranje piščančjega mesta.

Pri tem je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Sodni zapisnikar

Okrožno sodišče v Murski Soboti išče sodnega zapisnikarja za pisanje po neposrednem diktatu na obravnavah ter zaslišanjih.

Delovne naloge vključujejo tudi sestavljanje zahtevnejših dopisov, sklepov ter odredb , urejanje spisov po zaslišanjih, arhiviranje spisov, pisanje po nareku ter podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Strojni tehnik

Podjetje Dastroj išče strojnega tehnika za popravilo motornih vozil, strojev, naprav, gradbene ter kmetijske mehanizacije. Delovne naloge pa vključuje tudi delo z viličarjem, popravilo tovornih vozil, ter podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Bolničar oziroma negovalec

Zavod Svetega Cirila in Metoda išče v Beltincih bolničarja oziroma negovalca.

Delovne naloge vključujejo opravljanje manj zahtevnih del s področja zdravstvene nege in oskrbe stanovalcev, vzdrževanje bivalnega okolja stanovalcev, oblačenje in slačenje stanovalcev, vzdrževanje osebne nege, kopanje stanovalcev, pomoč pri gibanju ter podobno.

Za opravljanje dela je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja zdravstva ali socialnega varstva, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice