Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Oskrbnik

Mariborska knjižnica išče oskrbnika za izvajanje manjših del in popravil pri vzdrževanju zgradb, prostorov, opreme, tehničnih naprav.

Delovne naloge vključujejo tudi skrb za okolico knjižnice, odvoz materiala in gradiva v enote, skrb za izvajanje požarne varnosti in varstva pri delu po navodilih nadrejenih, kurirska dela in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Grafični oblikovalec

Agencija Novelus išče grafičnega oblikovalca za oblikovanje korporativnih, prodajno-promocijskih, internih artiklov ter embalaže. 

Delovne naloge vključujejo tudi skrb za celostno vizualno podobo blagovne znamke, sodelovanje pri snovanju tržno-komunikacijskih zgodb, urejanje spletnih strani, pripravo materialov za spet in podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja marketinga ali oglaševanja ter petletne delovne izkušnje.

Mojster za bureke

Pekarna Drava išče mojstra za bureke. Njegovo delo vključuje pripravo burekov, lepinj in tudi baklav.

Za prijavo je potrebna osnovnošolska izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Voznik reševalec

Podjetje za neurgente prevoze Rešilko išče voznika reševalca oziroma koordinatorja.

Delovne naloge obsegajo delo v klicnem centru, sprejem telefonskih klicev, koordinacijo prevozov ter pomoč pri izvajanju prevozov.

Za delo je potrebna srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja zdravstva ter enoletne delovne izkušnje.

Vodja strežbe

Galerija Gosposka išče vodjo strežbe.

Delovne naloge vključujejo organiziranje, usmerjanje in spremljanje dela v strežbi, skrb za stroške dela, spremljanje rezultatov, strežbo hrane in pijače, zagotavljanje kvalitete storitev in podobno.

Za prijavo je potrebna višja strokovna oziroma prejšnja višješolska izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Arhivar

Mestna občina Ptuj išče arhivarja za pomoč pri urejanju dokumentarnega oziroma arhivskega gradiva, za posredovanje informacij in dokumentov uporabnikov, pomoč pri izločanju arhivskega gradiva in podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna oziroma splošna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Grobar oziroma pogrebnik

Javne službe Ptuj iščejo grobarja oziroma pogrebnika za urejanje grobov, košnjo grobnih zelenic, pobiranje smeti in čiščenje okolice, izkop ter zasutje jam, sodelovanje pri pogrebnem ceremonialu ter prevozu pokojnih in njihovem oblačenju.

Za delo je potrebna osnovnošolska izobrazba in enoletne delovne izkušnje, kot pogoje pa so navedli tudi sposobnost premagovanja stresa.

Farmacevtski tehnik

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče farmacevtskega tehnika oziroma pripravnika za izdajanje zdravil ter medicinskih pripomočkov ter za pripravo zdravil pod vodstvom mentorja.

Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa potrebna srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja farmacije.

Gozdar

Gradbeno podjetje Jazbec išče na Ptuju gozdarja oziroma sekača za delo v gozdu z motorno žago.

Za prijavo niso potrebne delovne izkušnje, potrebna je le nižja poklicna izobrazba ali osnovnošolska izobrazba.

Serviser samopostrežnih avtomatov

Podjetje Cari Impex išče serviserja samopostrežnih avtomatov, katerega dela vključujejo oskrbo avtomatov in razvoz hrane.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba.

Vzgojitelj v dijaškem domu

Biotehniška šola Rakičan išče vzgojitelja v dijaškem domu za vzgojno delo in druge oblike izobraževalnega dela.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževalnih znanosti, strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Samostojni računovodja

Podjetje Xal svetila išče računovodje za kontiranje in knjiženje poslovnih dogodkov, knjiženje bančnih izpiskov, izdajanje računov, vodenje poslovnih knjig, vodenje registra osnovnih sredstev, pripravo podatkov za obračun plač, nadomestil plač in povračil stroškov v zvezi z delom, izdelavo tekočih finančnih poročil in podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba, v poštev pride tudi visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije, odlično znanje angleškega ali nemškega jezika ter enoletne delovne izkušnje.

Učitelj violine

Zavod svetega Cirila in Metoda za socialno varstveno, zdravstveno in vzgojno izobraževalno dejavnost Beltinci išče učitelja violine v glasbeni šoli.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe, plesa ali uprizoritvene umetnosti, strokovni izpit, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Čistilec

Osnovna šola Bogojina išče čistilca oziroma čistilko za čiščenje na osnovi šoli.

Za prijavo je potrebna le osnovnošolska izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Frizerka

Frizerstvo in kozmetika Frizeraj zaradi povečanega obsega dela zaposli samostojno frizerko. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
totes (nepreverjen)

V Mariboru same perspektivne službe. Pek bureka, natakar, Lidl prodajalec, frizer, pastir, pek odojkov, ...Najbolje da se kar vsi v Ljubljano preselimo

Starejše novice