Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Direktor občinske uprave

Občina Hoče - Slivnica išče direktorja občinske uprave, ki bo neposredno vodil občinsko upravo, organiziral in koordiniral delavce uprave in jim nudil strokovno pomoč. Poleg tega bo direktor opravljal najzahtevnejše naloge občinske uprave in vodil ter sodeloval v najzahtevnejših projektnih skupinah.

Vzgojitelj

Center za vzgojo, izobraževanje, usposabljanje in svetovanje Gustava Šiliha Maribor išče vzgojitelja v dijaškem domu, domu za učence oziroma v vzgojnem domu. Vzgojitelj bo opravljal dela in naloge, določene s predpisi, letnim delovnim načrtom zavoda, ugotavljal bo otrokove učne in druge sposobnosti, prepoznaval ter razvijal otrokova močna področja ter sodeloval s starši.

Farmacevt

Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano išče farmacevta v uradnem kontrolnem laboratoriju.

Delovno razmerje bo sklenjeno za določen čas 12 mesecev, delavec pa bo med drugim izvajal oceno ovojnine in navodil za uporabo za zdravila, ki so v postopku kontrole kakovosti, izvajal posebno kontrolo kakovosti zdravil, koordiniral pripravo dokumentacije za analizno preskušanje do delovnega naloga in tudi pripravljal predloge delovnih nalogov za analizno preskušanje.

Kuhar

Tako Osnovna šola Leona Štuklja Maribor, kot Osnovna šola Tabor I Maribor iščeta kuharja oziroma kuharico v šolski kuhinji za pripravo šolske prehrane.

Diplomirana medicinska sestra

Univerzitetni klinični center išče diplomirano medicinsko sestro v urgentni dejavnosti. Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna izobrazba iz področja zdravstvene nege ali babištva. 

Poleg tega mora prijavitelj priložiti kopijo diplome, vpis v register ter licenco ter izjavo, da oseba ni v kazenskem postopku. Delo se opravlja za določen čas šestih mesecev oziroma do vrnitve odsotnega delavca.

Gospodinja oskrbovalka

Dom upokojencev Ptuj išče gospodinjo oskrbovalko za izvajanje varstva ter socialne oskrbe uporabnikov, za osnovna gospodinjska opravila ter uvajanje in vključevanje uporabnikov v ta opravila ter skrb za čiščenje oddelčnih kuhinj.

Socialna oskrbovalka

Odločili smo preveriti tudi ponudbo del v Murski Soboti in okoliciDom starejših Rakičan išče socialno oskrbovalko. In sicer za izvajanje varstva ter socialne oskrbe uporabnikov ter za izvajanje ter koordinacijo gospodinjskih opravil v ustanovi.

Pripravnik fizioterapevt

Dom Kuzma išče pripravnika fizioterapevta za izvajanje fizioterapije po navodilih mentorja v domu. Potrebna je visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma prejšnja visokošolska izobrazba s področja zdravstva. 

Predmetni učitelj za angleški jezik

Osnovna šola I Murska Sobota išče predmetnega učitelja za angleški jezik, ki bo pripravljal in izvajal pouk ter druge oblik organiziranega dela z učenci, za vodenje pedagoške dokumentacije, preverjanje in ocenjevanje znanja, sodelovanje s starši, drugimi ustanovami ter organizacijami in druga dela.

Potrebna je visokošolska izobrazba 2. stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba.

Srednja medicinska sestra v ambulanti

Zdravstveni dom Murska Sobota išče srednjo medicinsko sestro v ambulanti za izvajanje del in nalog v okviru pristojnosti in kompetenc po programu pripravništva za poklic tehnik oziroma tehnica zdravstvene nege.

Pomoč v pekarni in prodajalni pekarne

Lindi, pekarstvo in slaščičarstvo, išče delavca za pomoč v pekarni in prodajalni pekarne. Prav tako za pomoč pri pripravi in peki bureka ter bosanskih lepinj, kruha in ostalih pekovskih izdelkov.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Danvid (nepreverjen)

Brez skrbi teh že zdavnaj večni.

Milanka1234 (nepreverjen)

Kdo bi to delal v MB, če dobiš čez mejo enako delo 3x bolj plačano...

macu23 (nepreverjen)

There is enough thing to hack snapchat password online here.

Starejše novice