Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Obdukcijski pomočnik

Univerzitetni klinični center Maribor išče obdukcijskega pomočnika, ki bo sprejemal pokojnike iz bolnišnice ter drugih lokacij.

Delovne naloge vključujejo tudi pripravo pokojnika za obdukcijo in sodelovanje pri obdukciji, oblačenje ter britje pokojnika, čiščenje pripomočkov ter prostorov in podobno.

Delovne izkušnje niso potrebne, je pa potrebna srednja poklicna izobrazba s področja zdravstvene nege ali babištva, kandidati pa morajo imeti tudi strokovni izpit za bolničarja.

Monter pohištva na ladji v Nemčiji

Mariborsko podjetje HMT-MONIT, ki se ukvarja z gradbenimi in mizarskimi storitvami, išče delavca za montažo pohištva na ladjah.

Pri tem so potrebne enoletne delovne izkušnje, potrebna pa je tudi srednja poklicna izobrazba s področja lesarske, papirniške, plastične ali steklarske tehnologije.

Kozmetik

Kozmetični salon Lamaya išče v Mariboru kozmetika za opravljanje neg obraza, pedikure, masaže, depilacije, oblikovanje telesa z aparati in podobno.

Pri tem so potrebne enoletne delovne izkušnje ter srednja splošna ali poklicna izobrazba s področja frizerskih ali drugih lepotnih storitev.

Strokovnjak za vsebinski marketing

Podjetje Weiler Abrasives išče v Mariboru strokovnjaka za vsebinski marketing, ki bo ustvarjal vsebine za eksterno komuniciranje s poslovnimi parterji, skrbel za družbena omrežja, spletne strani in podobno.

Pri tem so potrebne triletne delovne izkušnje ter visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja marketinga ali oglaševanja. 

Svetovalec za tehnično podporo v nemškem jeziku

Podjetje City Connect išče svetovalca za tehnično podporo strankam v nemškem jeziku, za odgovarjanje na telefonske zahteve, vprašanja in pritožbe strank.

Delovno mesto poteka v Mariboru in Brežicah, podjetje pa pri tem nudi pogodbo za nedoločen čas. Zahteva je le dobro poznavanje nemškega jezika in pozitiven odnos do dela.

Komercialist

Cestno podjetje Ptuj išče komercialista, ki bo preučeval trg, iskal potencialne kupce ter dobavitelje, analiziral domač ter tuj trg ter evidentiral naročila dejavnosti družbe.

Pri tem so potrebne petletne delovne izkušnje ter višja strokovna oziroma višješolska izobrazba s področja gradbeništva. 

Babica v porodnem bloku

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče diplomirano babico v porodnem bloku.

Delovne izkušnje niso potrebne, je pa potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja zdravstva ali zdravstvenih ved.

Raziskovalec

Podjetje Vitiva išče na Ptuju raziskovalca za razvijanje in optimiziranje kemijskih postopkov, delovne naloge vključujejo tudi sodelovanje pri razvoju, delo v laboratoriju in vodenje raziskovalnih nalog.

Pri tem so potrebne enoletne delovne izkušnje ter visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja živilske tehnologije.

Delovna mesta v Pomurju

Natakar 

Expano Food&Drink išče natakarja za delo v strežbi, predvsem med vikendom, po dogovoru pa tudi med tednom. Delo poteka dvoizmensko. Pri tem iščejo posameznike z izkušnjami v strežbi. Zaposlitev je za šest mesecev z možnostjo podaljšanja. 

Zainteresirani posamezniki lahko pokličejo na 051 602 212.

Za isto delovno mesto potrebujejo tudi več študentov, ki imajo izkušnje s strežbo. 

Kuhar

Expano Food&Drink prav tako za redno zaposlitev išče kuharja, ki samostojno pripravi in izdaja jedi. Pri tem mora imeti vsaj dve leti izkušenj. Delo je dvoizmensko in poteka tudi med vikendi. Zaposlitev je za šest mesecev z možnostjo podaljšanja. 

Zainteresirani posamezniki lahko pokličejo na 051 602 212.

Komunalni delavec

Podjetje Saubermacher Murska Sobota išče komunalnega delavca za pobiranje odpadkov, pomoč vozniku, za delo v zbirnih centrih ter pripravo odpadkov za odvoz.

Za delo niso potrebne izkušnje, prav tako je potrebna le osnovnošolska izobrazba.

Srednja medicinska sestra v negovalni enoti

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče srednjo medicinsko sestro v negovalni enoti v bolnišnični dejavnosti.

Delovne naloge vključujejo izvajanje zdravstvene nege bolnika po procesni metodi dela, pa tudi spremljanje in pomoč bolnikom na internem oddelku.

Pri tem je potrebna srednja strokovna izobrazba oziroma srednja splošna s področja zdravstvene nege ali babištva ter šestmesečne delovne izkušnje.

Nabavni referent

Podjetje Roto za predelavo in trženje išče nabavnega referenta za oblikovanje ter pošiljanje povpraševanj, naročanje blaga in materialov glede na potrebe oddelkov, delovne naloge vključujejo tudi organizacijo prevozov, nadzor nad zalogami materiala, sodelovanje pri inventurah in podobno.

Pri tem so potrebne dvoletne delovne izkušnje ter višja strokovna oziroma višješolska izobrazba s področja ekonomije.

Pek

Podjetje Štručka išče peka za pripravo, oblikovanje in peko kruha ter pekovskega peciva.

Za delo so potrebne enoletne delovne izkušnje ter srednja poklicna izobrazba. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice