Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Komercialist za tuje trge

Podjetje Marles hiše Maribor išče komercialista za tuje trge. Delovne naloge vključujejo pripravo ponudb ter pogodb, zaključevanje prodaje, trženje montažnih objektov, vodenje izvedbe posameznih projektov, pripravo terminskih planov odpreme in montaže ter podobne naloge.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije ali gradbeništva, dobro znanje angleškega in nemškega jezika ter izpit B kategorije.

Komisionar

Mladinska knjiga išče v Mariboru komisionarja za prevzemanje, komisioniranje in opremljanje blaga v skladu z dokumentacijo, prav tako za sortiranje in kompletiranje blaga za odpremo ter dostavo.

Pri tem je potrebna srednja poklicna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Vzdrževalec športne infrastrukture

Družba za upravljanje s športnimi objekti Šport Maribor išče vzdrževalca športne infrastrukture.

Delovne naloge vključujejo vzdrževanje športne infrastrukture v Mariboru, izvajanje programa obratovanja in vzdrževanja objektov, izvajalska dela pri popravilih ogrevalnih, klimatskih in vodovodnih inštalacij, zagotavljanje varnega delovanja in uporabe objektov in podobno.

Pri tem je potrebna srednja poklicna ali splošna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje. Prav tako so zaželjenje izkušnje z vodovodnimi deli ter bazensko tehniko.

Varnostnik nadzornik

Družba za razvoj infrastrukture išče varnostnika nadzornika na projektu upravljanja Letališča Edvarda Rusjana v Mariboru.

Gre za delo varovanja premoženja, delo vključuje tudi varnostne preglede potnikov, prtljage in stvari, nadzor nad prihodom zaposlenih na in iz dela, nadzor nad evidenco službenih vozil in podobne naloge.

Potrebna je srednja strokovna oziroma splošna izobrazba, triletne delovne izkušnje, prav tako je zahtevano izobraževanje za varnostnika.

Novinar

Ekipa spletnih medijev Ljubljanainfo, Mariborinfo, Ptujinfo in Sobotainfo išče zagnane, ambiciozne in razgledane posameznike, ki jih zanima novinarsko-uredniško delo, lokalne novice in že imajo izkušnje na tem področju.

Začetek dela je takoj, pri tem pa nudimo dinamično delovno okolje z možnostjo redne ali honorarne zaposlitve.

Prijave z življenjepisom ali opisom dosedanjih izkušenj s pisanjem ali novinarskim delom zbiramo na [email protected].

Vodja področja energetike

Javne službe Ptuj iščejo vodjo področja energetike.

Delovne naloge vključujejo vodenje področja energetike, opravljanje strokovnih in tehničnih nalog na področju energetike ter na področju dejavnosti instalacij za gretje in upravljanja kurilnic, koordiniranje dela z drugimi organizacijskimi enotami znotraj podjetja, po potrebi vodenje večjih gradbišč in podobno.

Pri tem so potrebne dvoletne delovne izkušnje, znanje enega tujega jezika, vozniški izpit B kategorije ter višješolska oziroma višja strokovna izobrazba s področja elektrotehnike oziroma energetike.

Prodajalec glasbil

Podjetje Audio Kondrič išče prodajalca glasbil za prodajo v trgovini. Delovne naloge vključujejo tudi prevzem in izdajo blaga, naročanje artiklov na spletnih straneh, internetno prodajo, reševanje reklamacij, svetovanje strankam in podobno.

Pri tem je potrebna le srednja strokovna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Socialni delavec

Dom upokojencev Ptuj išče socialnega delavca.

Delovne naloge vključujejo sprejem vlog, pripravo za odločanje, pripravo odločb, sprejem in pomoč pri vključevanju stanovalcev, individualno ter skupinsko delo s stanovalci, urejanje dokumentacije ter podobno.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja socialnega dela ali svetovanja ter šestmesečne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Psiholog pripravnik

Zdravstveni dom Murska Sobota išče psihologa pripravnika v okviru veljavne normativne ureditve pripravništva zdravstvenih sodelavcev za poklic psihologa v zdravstveni dejavnosti. 

Pripravnik bo tako izvajal naloge v okviru kompetenc pod vodstvom mentorja s ciljem, da se usposobi za samostojno delo.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja psihologije. Delovne izkušnje pa niso potrebne.

Picopek

Pizzerija Perunika išče v Murski Soboti picopeka za peko pic ter pripravo enostavnejših jedi.

Potrebna je le srednja poklicna izobrazba ter enoletne delovne izkušnje.

Komunalni delavec

Javno komunalno podjetje Čista narava išče v Murski Soboti komunalnega delavca za urejanje in čiščenje javnih površin, pomoč pri izvajanju vzdrževalnih del ter druga preprosta dela.

Pri tem je potrebna le osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Delovodja na področju vzdrževanja cest

Javno komunalno podjetje Pungrad išče delovodjo na področju vzdrževanja cesta, javnih površin ter gradenj.

Delovne naloge vključujejo vodenje skupin v delovnem procesu, vodenje gradbišč in izvajanje dogovorjenih pogodbenih del, opravljanje zahtevnejših strokovnih del, sodelovanje pri operativni pripravi, planiranju in normiranju gradbenih del in podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja gradbeništva ter dvoletne delovne izkušnje.

Krojač

Podjetje Titan Fashion, ki se ukvarja s proizvodnjo oblačil, išče krojača oziroma modelarja za krojenje oblek po konfekcijskih številkah ter za oblikovanje oblek po meri.

Pri tem so potrebne dvoletne delovne izkušnje ter srednja splošna oziroma strokovna izobrazba s področja tekstilne, oblačilne, čevljarske ali usnjarske tehnologije.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice