Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Mehanik

Javno podjetje za mestni potniški promet Marprom išče mehanika za tekoče vzdrževanje, sprotna in generalna popravila avtobusov,

Delovne naloge vključujejo tudi zamenjave oziroma dopolnitev ustrezne tekočine, kontroliranje in naravnavanje delovanja posameznih mehanizmov, menjavo izrabljenih delov, zategovanje vijakov in mazanje gibljivih delov, ugotavljanje napak na avtobusih in podobno.

Pri tem je potrebna le srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne. Zahtevano je tudi vozniško dovoljenje B kategorije, priporočljivo tudi dovoljenje kategorije D ali D1.

Informator

SKB banka išče v eni izmed mariborskih poslovalnic informatorja za informiranje in usmerjanje strank v poslovalnici, za posredovanje temeljnih informacij o bančnih produktih ter storitvah strank in izvajanje blagajniških ter trezorskih poslov.

Pri tem je potrebna srednja strokovna izobrazba s področja ekonomije oziroma srednja splošna, ter šestmesečne delovne izkušnje, ki pa niso nujne.

Veterinarski tehnik

Veterinarski center Pika išče veterinarskega tehnika oziroma receptorja za sprejem strank, delo s pacienti in svetovanje v trgovini za male živali.

Pri tem je potrebna srednja strokovna izobrazba s področja veterinarstva oziroma srednja splošna, ter dvoletne delovne izkušnje.

Vodja prodaje

Velecenter za dom in pohištvo Rutar išče v Mariboru vodjo prodaje za vodenje prodajnega tima.

Pri tem je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne. 

Učitelj matematike

Osnovna šola Kamnica išče učitelja za poučevanje matematike v osnovni šoli.

Za delovno mesto je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev s predmetno specializacijo. Delovne izkušnje pri tem niso potrebne.

Dimnikar

Dimnikarska služba Vehovar išče dimnikarja za čiščenje, pregled in meritev kurilnih naprav.

Pri tem je potrebna le srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Zobozdravnik

Zdravstveni dom Ptuj išče zobozdravnika brez specializacije z licenco za delo zobozdravnika za odrasle.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja zobozdravstva. Delovne izkušnje pri tem niso zahtevane.

Delavec v rastlinjakih

Podjetje Druzovič išče delavca v rastlinjakih za natovarjanje, raztovarjanje in premikanje sadik, delovne naloge pa vključujejo tudi pomoč pri sajenju in presajanju, pomoč pri razmnoževanju sadik, skrb zanje in podobno.

Pri tem delovne izkušnje niso potrebne, ni potrebna niti posebna izobrazba.

Skupinovodja na gradbišču

Komunalno podjetje Ptuj išče skupinovodjo na gradbišču za vodenje skupine, delovne naloge pa vključujejo tudi gradbena ter komunalna dela.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gradbeništva ter triletne delovne izkušnje.

Vzgojitelj

Osnovna šola Videm išče vzgojitelja predšolskih otrok oziroma pomočnika vzgojitelja.

Delovne izkušnje niso potrebne, je pa potrebna srednja strokovna izobrazba s področja izobraževanja vzgojiteljev predšolskih otrok.

Delovna mesta v Pomurju

Finančno računovodski delavec

Pomurske lekarne Murska Sobota iščejo finančno računovodskega delavca. Delovne naloge vključujejo knjiženje knjigovodskih dokumentov, usklajevanje analitičnih evidenc, pripravljanje ter obdelovanje dokumentacije ter podobno.

Pri tem je potrebna srednja splošna oziroma srednja strokovna izobrazba ter petletne delovne izkušnje.

Hišnik

Podjetje Sintal išče hišnika za hišnika dela.

Pri tem je potrebna le srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Vzgojitelj

Vrtec Murska Sobota išče vzgojitelja za delo z otroki. Delovne naloge vključujejo tudi neposredno izvajanje vzgojnega programa, strokovno vodenje pomočnika vzgojitelja, vodenje dokumentacije o svojem delu, sodelovanje s starši in podobno.

Za delovno mesto so potrebne enoletne delovne izkušnje ter visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja izobraževanja vzgojiteljev predšolskih otrok.

Monter sončnih elektrarn

Podjetje Vega išče monterja sončnih elektrarn.

Pri tem je potrebna srednja strokovna izobrazba s področja elektrotehnike ali energetike oziroma srednja splošna izobrazba. Potrebne so tudi trimesečne delovne izkušnje.

Delo v strežbi

V Murski Soboti se v Expanu išče več oseb za delo v strežbi.

Gre za strežbo hrane in pijače ob vikendih, po dogovoru pa se lahko delo opravlja tudi med tednom. Za delovno mesto so zaželene delovne izkušnje, niso pa potrebne.

Vsi, ki so zainteresirani, lahko pokličejo na telefonsko številko 051 602 212.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice