Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Delo v strežbi

Hotel Lent v Mariboru išče posameznika za delo v strežbi, predvsem za strežbo hrane in pijače, pripravo napitkov ter delo v točilnem pultu.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja gostinstva in turizma ter šestmesečne delovne izkušnje.

Računalniški tehnik

Nacionalni laboratorij za zdravje, okolje in hrano išče računalniškega tehnika v službi za informatiko.

Delovne naloge vključujejo nadzor in vzdrževanje računalniških aplikacij, podporo uporabnikom pri uporabi programske opreme, načrtovanje, razvoj in implementacijo računalniških aplikacij ter podobno.

Pri tem delovne izkušnje niso potrebne, je pa potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja informacijske in komunikacijske tehnologije.

Orkestrski glasbenik

Slovensko narodno gledališče Maribor išče orkestrskega glasbenika tutista v simfoničnem in opernem orkestru za igranje oboe.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe, plesa in uprizoritvene umetnosti. 

Delovne izkušnje niso zahtevane, je pa obvezna avdicija, ki bo potekala 18. maja.

Zaposleni na oddelku za izvajanje storitev

Ikea Slovenija išče v Mariboru ambasadorja podjetja Ikea, ki se bo osredotočal na kupce, z izjemnim odnosom do storitev oziroma za delo v logistiki.

Delovne naloge vključujejo tudi zagotavljanje storitev in izvedbo celotnega naročila, preverjanje kakovosti izdelkov, usposabljanje novih delavcev in podobno.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba in enoletne delovne izkušnje.

Strokovni sodelavec v financah

Podjetje Paloma išče v Mariboru delavca v financah in računovodstvu.

Delovne naloge vključujejo finančno spremljanje investicijskega projekta, kontrolo in napoved denarnega toka, pripravo plačil in vodenje plačilnega prometa, vodenje osnovnih sredstev, pripravo vsebinskih in finančnih poročil nadzornim institucijam in podobno.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje ali prejšnja visokošolska strokovna s področja ekonomije. Pri tem so potrebne triletne delovne izkušnje.

Tajnica

Zdravstveni dom Ptuj išče tajnico za dela in naloge tajnice v finančno računovodskem sektorju.

Pri tem delovne izkušnje niso potrebne, je pa potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja tajniškega ali administrativnega dela.

Arhitekt

Podjetje Arhi-Biro išče na Ptuju arhitekta za izdelavo projektnih dokumentacij ter vodenje projektov.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja arhitekture, potrebno je znanje Archicad in Autocad, potrebne pa so tudi dvoletne delovne izkušnje.

Diplomirana babica 

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče diplomirano babico za delo v porodnem bloku.

Pri tem izkušnje niso potrebne, je pa potrebna visokošolska izobrazba oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja zdravstvene nege ali babištva.

Delovna mesta v Pomurju

Učitelj v glasbeni šoli

Glasbena šola Murska Sobota išče učitelja, za poučevanje nauka o glasbi, glasbene pripravnice in predšolske glasbene vzgoje.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe, plesa in uprizoritvene umetnosti. Delovne izkušnje pa niso potrebne.

Marketing

Podjetje Medicop išče osebo za delo v marketingu.

Delovne naloge vključujejo planiranje, koordinacijo in izvedbo marketinških aktivnosti, pripravo promocijskih materialov, vzpostavljanje in dosledno izvajanje promocijskih aktivnosti s ciljem povečanja tržnega deleža in zastavljenih poslovnih ciljev, upravljanje z marketinškim proračunom in podobno.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja marketinga in oglaševanja. Potrebne so tudi dvoletne delovne izkušnje.

Delovodja na področju vzdrževanja cest, javnih površin in gradenj

Javno komunalno podjetje Pungrad išče v Murski Soboti delovodjo na področju vzdrževanja cest, javnih površin in gradenj.

Delovne naloge vključujejo vodenje gradbišč, organiziranje lastnega dela in dela skupine, planiranje in normiranje gradbenih del, kontrola izvajanja del, pripravo popisov, predračunov in obračunov, prenašanje znanja na sodelavce in podobno.

Pri tem je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba s področja gradbeništva ter vsaj dveletne delovne izkušnje.

Računalnikar

Osnovna šola Puconci išče računalnikarja oziroma učitelja izbirnih predmetov iz področja računalništva.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja informacijske in komunikacijske tehnologije. Delovne izkušnje pa niso potrebne.

Zdravstveni reševalec

Zdravstveni dom Murska Sobota išče zdravstvenega reševalca.

Delovne naloge vključujejo delo v timu, pripravo reševalnega vozila, delo s pacienti, prevoz bolnikov do končne lokacije in predajo v nadaljnjo oskrbo, nudenje prve in nujne medicinske pomoči pacientu, izvajanje temeljnih postopkov oživljanja, triažiranje bolnikov in podobno.

Pri tem je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja zdravstvene nege, opravljen strokovni izpit, pridobljen certifikat za zdravstvenega reševalca ter enoletne delovne izkušnje.

Natakar

Gostišče pri Rudiju išče v Šalovcih natakarja za delo v strežbi.

Nudijo pogodbeno delo za določen čas, ki se lahko podaljša na nedoločen čas. Dela se tudi ob vikendih in praznikih, zainteresirana oseba pa lahko z delom prične že takoj.

Posamezniki lahko svoj življenjepis pošljejo na [email protected] ali pokličejo na 041 731 603.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice