Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Doktor veterinarske medicine

Veterinarska klinika Pesnica MZ VET išče doktorja veterinarske medicine za zdravljenje živali v njihovi kliniki.

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnje visokošolska univerzitetna izobrazba.

Vzgojitelj v razvojnem oddelku

Center za vzgojo, izobraževanje, usposabljanje in svetovanje Gustava Šiliha Maribor išče vzgojitelja oziroma vzgojiteljico v razvojnem oddelku za neposredno izvajanje strokovne pomoči v vrtcu.

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnje visokošolska univerzitetna izobrazba, prav tako je potrebna specialna pedagoška izobrazba s področja defektologije ali specialne in rehabilitacijske pedagogike. 

Učitelj športne vzgoje

Osnovna šola Maksa Durjave Maribor išče učitelja športne vzgoje za poučevanje na njihovi osnovni šoli. 

Potrebna je visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnje visokošolska univerzitetna izobrazba, zaželena je izobrazba iz izobraževalne znanosti.

Sodelavec na pošti

Pošta Slovenije išče novega sodelavca na pošti, ki bo opravljal poštne, denarne in druge storitve, prevzemal, usmerjal in odpravljal pošiljke ter drugega blaga in za vse ostale storitve, ki jih nudijo na pošti.

Za delovno mesto je zahtevano srednje tehnično in drugo strokovno ter splošno izobraževanje (ekonomski tehnik, prometni tehnik oziroma drug ustrezen poklic).

Maser

Fizioterapija, Teja Bauman Zagoranski, išče na Ptuju maserja oziroma maserko za izvajanje masaž, predvsem terapevtskih, kot so masaža hrbtenice, celega telesa, rok in ostalih delov telesa.

Delovna mesta v Pomurju

Socialni delavec

Zavod svetega Cirila in Metoda za socialno varstveno, zdravstveno in vzgojno izobraževalno dejavnost Beltinci išče socialnega delavca

Delavca potrebujejo za sprejem vlog in pripravo za odločanje o sprejemu, načrtovanje in izvajanje vseh postopkov v zvezi s sprejemi, premestitvami in odpustom stanovalcev, oblikovanje in izpopolnjevanje življenja v domu, izvajanje socialne politike ter pripravo podatkov za uveljavljanje raznih oblik pomoči stanovalcem.

Kmetovalec

Panvita išče delavca kmetovalca za delo s traktorji in priključki. Pri tem je planirano poskusno delo za tri mesece, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Učitelj angleščine v srednji šoli

Gimnazija Murska Sobota išče učitelja pripravnika, ki bo v šoli poučeval angleščino.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna.

Diplomirana medicinska sestra v patronaži

Zdravstveni dom Murska Sobota išče diplomirano medicinsko sestro v patronažni zdravstveni negi.

Pri tem mora imeti delavec visoko strokovno izobrazbo smeri zdravstvene nege in opravljen strokovni izpit za samostojno delo v zdravstvu oziroma licenco za samostojno opravljanje dela v zdravstveni negi.

Kuhar

Podjetje Zvezda turizem potrebuje kuharja za kuhanje malic, kosil in jedi po naročilu. Pri tem poudarjajo, da delovne izkušnje niso zahtevane.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice