Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Zdravstveni administrator

UniverzitetnI klinični center Maribor med svoje vrste vabi osebo, ki bo skrbela za administrativna dela, povezana z medicinsko dokumentacijo. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati, ki obvladajo desetprstno slepo tipkanje.

Referent

Ponovno zaposluje tudi mariborska upravna enota, kjer iščejo referenta v Oddelku za upravne zadeve prometa. Zahtevana je srednješolska izobrazba in najmanj leto dni delovnih izkušenj, zaposlitev pa je za nedoločen čas.

Pravosodni policist

Dve prosti delovni mesti sta na voljo v Zavodu za prestajanje kazni zapora Maribor, kjer iščejo kandidata za pravosodna policista. Zahtevana je srednješolska izobrazba in primerne psihofizične sposobnosti

Prodajni predstavnik

Ptujsko podjetje Tip zaščita potrebuje okrepitve za iskanje potencialnih strank za najem poklicnih oblačil. Ponujajo delovnik od ponedeljka do petka, službeni avtomobil, telefon in računalnik ter konkurenčno plačilo, ki je sestavljeno iz fiksnega in variabilnega dela. 

Več natakarjev

Aleš Leskovšek iz mariborskega lokala Meating Pub & Restavracija za novo kavarno v centru mesta išče več ljudi za delo v strežbi. Zainteresirani pišite na [email protected].

Delovna mesta v Pomurju

Nabavnik

Mednarodno trgovinsko in proizvodno podjetje Limec Solution išče okrepitve nabavne ekipe v Odrancih. Zahtevajo izkušnje na področju nabave tehničnih izdelkov in zelo dobro znanje nemškega in angleškega jezika

Več prostih delovnih mest

Terme 3000 ob ponovnem zagonu turistične dejavnosti in pred pričetkom poletne sezone iščejo precej kadra. Na voljo je delo na recepciji, iščejo vodjo animacije in animatorja, pa tudi natakarje in kuharje.

Tržnik

Radio Murski val v mlado ekipo vabi tržnika, ki bo skrbel za obstoječe stranke in pridobival nove.

Prodajalec

Dve delovni mesti za prodajalca-blagajničarja sta na voljo v soboškem Eurospinu. Obljubljajo nadpovprečen regres, povračilo za prehrano 6,12 evrov za vsak delovni dan ter 0,18 evra na kilometer za prihod na delo. Delo je za nedoločen čas.

Več prostih delovnih mest

Številne priložnosti so odprte tudi v Razvojnem centru Murska Sobota. Lahko se zaposlite kot hišnik-vzdrževalec v paviljonu Expano, na voljo sta pa tudi delovni mesti administratorja in strokovnega sodelavca. 

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)

Jaz bi šel za mrliškega oglednik

smrklja v bundi (nepreverjen)

ti si že sedaj mrliški oglednik

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

božidar (nepreverjen)

jaz pa bi šel robo ,ki še je ostala od kraje evidentirat

Seveda, za premiera (nepreverjen)

namesto J.Jezuita
zurnal24 si/slovenija/jure-leben-danes-ustanavlja-novo-stranko-366455

In reply to by božidar (nepreverjen)

Starejše novice