Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Redar

Mestna občina Mariborišče občinskega redarja v medobčinskem redarstvu. 

Delovne naloge vključujejo nadzor nad izvajanjem zakonov, ki urejajo področje varovanja cest, varnosti cestnega prometa ter varstva javnega reda in miru in nadzor, vodenje enostavnih upravnih postopkov na prvi stopnji, vodenje postopkov o prekršku v hitrem postopku, opozarjanje fizičnih in pravnih oseb o ugotovljenih nepravilnostih ter podobno.

Pri tem je potrebna le srednješolska izobrazba, a so potrebne šestmesečne delovne izkušnje in vozniško dovoljenje B kategorije.

Učitelj računalništva

Srednja elektro-računalniška šola Maribor išče učitelja računalništva za poučevanje teorije in praktičnega dela s področja računalništva.

Pri tem so potrebne trimesečne delovne izkušnje, ter visokošolska strokovna oziroma visokošolska izobrazba prve stopnje.

Hlevar

Konjeniški klub Urh Bauman v Dogošah išče delavca za preprosta živinorejska dela, naloge pa vključujejo tudi skrb za konja, čiščenje boksov in vodenje konja.

Pri tem je potrebna osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Strokovni vodja

Dom Danice Vogrinec Maribor išče strokovnega vodjo. 

Delovne naloge vključujejo organiziranje in vodenje dela v zavodu, koordiniranje strokovnega dela posameznih organizacijskih enot, vodenje strokovnega sveta, pripravljanje predlogov za delovne in razvojne programe, izpolnjevanje in usposabljanje strokovnih delavcev in podobno.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna, ter petletne delovne izkušnje.

Sekretar v kabinetu župana

Mestna občina Maribor išče sekretarja v kabinetu župana. Delovne izkušnje vključujejo organiziranje sodelovanja z drugimi organi in odločanje o zadevah, za katere ga pooblasti župan, opravljanje najzahtevnejših strokovnih nalog s področja dela, vodenje projektnih skupin za najzahtevnejše in ključne projekte in podobno.

Pri tem so potrebne sedemletne delovne izkušnje ter visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna izobrazba.

Direktor in strokovni direktor bolnišnice

Splošna bolnišnica dr. Jožeta Potrča Ptuj išče tako direktorja kot strokovnega direktorja.

Strokovni direktor vodi strokovno delo zavoda in opravlja druge naloge v skladu z zakonodajo in internimi akti. Kandidat mora imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje oziroma prejšnjo visokošolsko univerzitetno s področja medicine, ter triletne delovne izkušnje.

Direktor pa predstavlja in zastopa zavod, organizira in vodi delo ter poslovanje zavoda ter opravlja druge naloge v skladu z veljavno zakonodajo, kolektivnimi pogodbami in internimi akti zavoda. Kandidat mora imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje oziroma prejšnjo visokošolsko univerzitetno s področja medicine, ter petletne delovne izkušnje.

Ostali pogoji so navedeni v oglasih za delo.

Kuhar, pomočnik vodje kuhinje in pomožni delavec v gostinstvu

Sava Turizem oziroma Terme Ptuj iščejo tako kuharja kot pomočnika kuhinje ter delavca v gostinstvu.

Pomožni delavec v gostinstvu potrebuje osnovnošolsko izobrazbo ter enoletne delovne izkušnje. Delovne naloge pa vključujejo pomivanje posode, čiščenje kuhinjskih prostorov ter opreme, pripravljanje zelenjave in živil ter podobno.

Kuhar potrebuje srednjo poklicno izobrazbo s področja gostinstva in turizma ter enoletne delovne izkušnje. Delo pa vključuje samostojno kuhanje in pripravljanje jedi, pomoč pri sestavi jedilnikov ter podobno.

Pomočnik vodje kuhinje pa potrebuje srednjo strokovno ali splošno izobrazbo ter enoletne delovne izkušnje. Delovne naloge pa vključujejo vodenje in organiziranje dela v izmeni, pripravo jedi, menijev, uvajanje novitet v prehrani in pripravi, skrb za tehnološko posodobitev, prevzem materiala ter podobno.

Delovna mesta v Pomurju

Slaščičar

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče slaščičarja za pripravljanje sladic in napitkov, njihove razdeljevanje in druga opravila.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba ter šestmesečne delovne izkušnje.

Izdelava in montaža otroških igral

Podjetje Vojcles išče v Murski Soboti osebe za izdelavo in montažo otroških igral.

Pri tem je potrebna le nižja poklicna ali osnovnošolska izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Informatik

Gradbeno podjetje Pomgrad išče informatika oziroma programerja za razvoj informacijske tehnologije, računalniških programov in algoritmov.

Pri tem je potrebna srednja strokovna ali splošna izobrazba, delovne izkušnje niso zahtevane, prednost pa imajo kandidati s poznavanjem Microsoft Power Apps in Microsoft Flow, SQL ter metodologij REST API, JSON, XML, Open API in Swagger.

Delavec v gostinstvu

Sava Turizem oziroma Terme 3000 iščejo pomožnega delavca v gostinstvu.

Delovne naloge pa vključujejo pomivanje posode, čiščenje kuhinjskih prostorov ter opreme, pripravljanje zelenjave in živil ter podobno.

Kandidat potrebuje osnovnošolsko izobrazbo, delovne izkušnje pa niso potrebne.

Voznik dostave hrane na dom

Dom starejših Rakičan išče voznika za dostavo hrane na dom.

Delovne naloge vključujejo vodenje evidenc o dostavi hrane, pripravo posode za nalaganje hrane za zunanje uporabnike, nalaganje hrane po seznamu uporabnikov, razvoz hrane uporabnikom na njihove naslove predajo hrane in podobno.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba, šestmesečne delovne izkušnje ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Osebni trener v Avstriji

ONEBODY Team išče trenerja, ki bi se pridružil njihovi ekipi kot osebni trener v fitnesu oziroma telovadnici v Feldbachu na jugovzhodu Štajerske.

Licenca trenerja za začetek ni potrebna, je pa prednost. Prav tako je potrebno znanje nemščine.

Kandidati se lahko prijavijo na elektronski naslov [email protected]

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice