Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest.

Delovna mesta v Podravju

Uradni veterinar

V Inšpekciji za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, Območni urad Maribor, je za nedoločen čas na voljodelovno mesto uradnega veterinarja.

Servisni mojster

V KIA centru Maribor iščejo vrhunskega strokovnjaka za servisiranje vozil.

Poslovni sekretar

Mariborsko podjetje Vargrad med svoje vrste vabi poslovnega sekretarja za opravljanje raznih pisarniških opravil.

Pravosodni sodelavec

Na okrožnem sodišču na Ptuju je razpisano delovno mesto referenta za brezplačno pravno pomoč. Zahtevana je srednješolska izobrazba, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas.

Inženir kakovosti

Trelleborg Slovenija, del mednarodne skupine, s sedežem na Ptuju potrebujejo okrepitev ekipe v kontroli kakovosti v  programu GTI.

Ob tem naj spomnimo, da zaposluje tudi ptujski finančni urad. Vsa razpisana delovne mesta finančne uprave so na voljo tukaj.

Delovna mesta v Pomurju

Prodajni komercialist 

Pomurski gigant na področju plastičnih proizvodov zaposli komercialista v izvoznem oddelku. Pričakujejo dobre komunikacijske sposobnosti in aktivno znanje tujih jezikov. 

Prodajalec

Za delo na blagajni lahko kandidirate v lendavski poslovalnici podjetja Tedi. Od kandidata pričakujejo marljivost in spoštljiv odnos do strank in sodelavcev. 

Tehnolog, Razvojni konstrukter, Inženir

Mednarodno uveljavljeno podjetje na področju razvoja in proizvodnje medicinske opreme ter reševalnih vozil s sedežem v Murski Soboti išče kader na treh različnih delovnih mestih. Na voljo je delovno mesto tehnologa v proizvodnji specialnih vozil, razvojnega konstruktera in inženirja za skladnost produktov.

Progar

Slovenske železnice v Murski Soboti med svoje vrste vabijo osebo, ki bo odgovorna za vzdrževanje proge in objektov.

Višji finančni kontrolor specialist

Finančna uprava znova razpisuje več delovnih mest po finančnih uradih v celotni Sloveniji. V murskosoboškem uradu je na voljo delovno mesto v oddelku za davke in prispevke iz poslovanja. Osnovni plačni razred delovnega mesta je 27. plačni razred, to je 1220,94 evrov bruto.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice