Vir: Facebook, Franc Kangler
Predvolilne aktivnosti se v Mariboru pred drugim krogom županskih volitev nadaljujejo. Za nekaj hudomušnosti pa je ob nedavnem soočenju poskrbel Kangler, ki je Arsenoviču podaril daljnogled. Preverite, zakaj.

V Mestni občini Maribor se bosta v drugem krogu volitev za župansko mesto pomerila ista kandidata kot pred štirimi leti. To sta aktualni župan Saša Arsenovič, ki se poteguje za drugi mandat, in nekdanji župan Franc Kangler.

Pred drugim krogom volitev, ki bo potekal prihodnjo nedeljo, 4. decembra, se predvolilne aktivnosti nadaljujejo. Med drugim sta se Arsenovič in Kangler v okviru Večerovega soočenja podala na gondolo Pohorske vzpenjače, ob vožnji pa sta drug drugemu postavljala vprašanja.

V okviru srečanja pa je za poseben konec poskrbel Kangler, ki je Arsenoviču za darilo podaril daljnogled. Zakaj? »Da bo videl malo dlje kot do svojih gostiln in Glavnega trga,« je ob fotografiji, ki jo je delil s sledilci na družbenem omrežju Facebook, razložil Kangler.

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
upokojenec70 (nepreverjen)

Mogoče bi ga sam še bolj potreboval, da bi videl do Maribora in končno spoznal, da ga tam ljudje ne marajo.

Jack00000 (nepreverjen)

Ma čisto prav.

Njemu bi morali dati česen za boljši spomin. Je že pozabil na svoje maslo na glavi.

pohorskisvizec

Oba bi se morala vreči dol po Jonatanki, tisti, ki 1 zadene drevo naj bo župan!

Tafgo (nepreverjen)

Kangla, ki si je zgradil fontano v rondoju pred Duplekom.

Matejko (nepreverjen)

kak se lahko odločiš koga boš volo če sta oba lopova ..

. (nepreverjen)

njemu bi pa lahko kakšno lubenico gor prikotal ali pa semafor postavil

Surfeiter (nepreverjen)

Mitja Kunstelj, Mikstone blog, 211122:
"Bolj kot polom vladajoče stranke mi ne gre v račun nekaj drugega. Radenci in Maribor. Za prve sem verjel, da so bili pred 4 leti naivni in so padli na lepe besede diplomiranega prevaranta, tatu in malikovalca ustaštva Romana Leljaka. Nak. Izvolili so ga še enkrat. V prvem krogu je premagal kandidata Gibanja Svoboda. Radensko si lahko nekam vtaknete zaradi mene. Sramota.

Maribor!? Marija pomagaj. V drugi krog se je prepričljivo uvrstil Franc Kangler. Prav tisti Kangler, zaradi katerega so se nekoč začeli protesti po vsej državi. V zadnji Janševi vladi je bil državni sekretar pri Alešu Hojsu, njegova desna roka pri obračunu s protestniki. Če Franca zmaga! Vse kar je blond in 20 let mlajšega od njega, si lahko obeta položaje in nepremičnine, če je pripravljeno leči pod štajerskega prasca. Maribor, smo na zvezi? Kaj tako hudega dogaja v mestu pod Pohorjem, da je lopov Franca spet sprejemljiv? Pa ja ne boste zaradi jeze nad naduto uvoženo Makedonko, za »kontro« ustoličili potrjeno desničarsko barabo? Čudne stvari se dogajajo v državi, da Kangler, Rupar in podobi sploh lahko kandidirajo."

Zikollino (nepreverjen)

Arsenović bo ta daljnogled sigurno rabil ... da bo videl za koliko te je na volitvah pustil zadaj ... ti ti zagorac dupleški, to dobro veš ...

SLO (nepreverjen)

zikolino = surfeiter! Dvomim, da bi še lahko bil kdo drugi takšen Haloški Zagorac.

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

Starejše novice