Lidl v Mariboru odpira center s 100 prostimi delovnimi mesti

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

Lidl v Mariboru odpira center s 100 prostimi delovnimi mesti

V Mariboru bo stal prvi Lidlov mednarodni servisni center, ki ga bo uporabljala vsa Evropa. Obetajo se številne zaposlitve.

Lidl v Mariboru odpira center s 100 prostimi delovnimi mesti
  • Lidl v Mariboru odpira center s 100 prostimi delovnimi mesti Lidl v Mariboru odpira center s 100 prostimi delovnimi mesti

Lidl Slovenija bo letos v Mariboru testno odprl mednarodni servisni center, ki bo nudil administrativno podporo vsem oddelkom nabave znotraj mednarodne skupine Lidl. Zaradi širitve aktivnosti na mednarodnem nivoju bo Lidl v naslednjih dveh letih na novo zaposlil približno 100 ljudi.

V Mariboru center za 25 držav

Da je bila Lidlu Slovenija s strani mednarodne Skupine Lidl zaupana priložnost za odprtje servisnega centra, pomeni izjemno potrditev za podjetje, da je kljub svoji majhnosti znotraj skupine pomemben del, predvsem pa zanesljiv in uspešen pri različnih projektih, ki se jih loteva. 

"Zelo smo ponosni predvsem na to, da je skupen servisni center prvi tovrsten znotraj Lidlove skupine in bomo v Sloveniji kot prvi dobili priložnost vzpostaviti tak center, ki si ga bomo delili s kolegi iz 25 držav," je povedal direktor nabave Lidla Slovenija Andrej Vouk.

Podpora oddelkom nabave

Ključne naloge mariborskega servisnega centra, katerega lokacija sicer še ni dokončno izbrana, bodo upravljanje in vnos podatkov o izdelkih in dobaviteljih v centralni sistem za mednarodno skupino Lidl.

Zaposlitve že v naslednjih mesecih

Prve zaposlitve zaradi vzpostavitve servisnega centra v Mariboru se obetajo že v prihodnjih mesecih. V tem trenutku v Lidlu Slovenija iščejo referente za upravljanje nabave, ki se bodo v servisnem centru zaposlili v prvih mesecih letošnjega leta. Kot so za Mariborinfo povedali pri Lidl Slovenija, bo podjetje ekipo v več časovni intervalih krepilo do konca leta 2017. 

Jaka Maučec
torek, 10 Januar, 2017 - 19:10 Osveženo: 19. Januar 2017 - 17:31

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.