V Mariboru bo stal prvi Lidlov mednarodni servisni center, ki ga bo uporabljala vsa Evropa. Obetajo se številne zaposlitve.

Lidl Slovenija bo letos v Mariboru testno odprl mednarodni servisni center, ki bo nudil administrativno podporo vsem oddelkom nabave znotraj mednarodne skupine Lidl. Zaradi širitve aktivnosti na mednarodnem nivoju bo Lidl v naslednjih dveh letih na novo zaposlil približno 100 ljudi.

V Mariboru center za 25 držav

Da je bila Lidlu Slovenija s strani mednarodne Skupine Lidl zaupana priložnost za odprtje servisnega centra, pomeni izjemno potrditev za podjetje, da je kljub svoji majhnosti znotraj skupine pomemben del, predvsem pa zanesljiv in uspešen pri različnih projektih, ki se jih loteva. 

Podpora oddelkom nabave

Ključne naloge mariborskega servisnega centra, katerega lokacija sicer še ni dokončno izbrana, bodo upravljanje in vnos podatkov o izdelkih in dobaviteljih v centralni sistem za mednarodno skupino Lidl.

Zaposlitve že v naslednjih mesecih

Prve zaposlitve zaradi vzpostavitve servisnega centra v Mariboru se obetajo že v prihodnjih mesecih. V tem trenutku v Lidlu Slovenija iščejo referente za upravljanje nabave, ki se bodo v servisnem centru zaposlili v prvih mesecih letošnjega leta. Kot so za Mariborinfo povedali pri Lidl Slovenija, bo podjetje ekipo v več časovni intervalih krepilo do konca leta 2017. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Starejše novice