Foto: Gospodarska zbornica Slovenije
Snaga Maribor je dobila priznanje za svoje dosežke.

Iz Zbornice komunalnega gospodarstva sporočajo, da so tudi letos, kot vsako leto, podelili priznanja in nagrade za največje podjetniške in osebne dosežke na področju komunalnih dejavnosti. 

Zbornica komunalnega gospodarstva je podelila tri priznanja za leto 2019 in štiri priznanja in eno nagrado za leto 2020. Nagrade in priznanja so dobili tisti, ki so bili, po mnenju zbornice, najbolj zaslužni za razvoj in prepoznavnosti slovenskega komunalnega gospodarstva v regiji. 

Za leto 2019 je podjetje Hydrovod iz Kočevja dobilo priznanje za 60 let delovanja na področju komunalne dejavnosti, Komunalno podjetje Vrhnika je prejelo priznanje za izjemne dosežke na področju komunalnih dejavnosti, Marko Fatur pa je prejel priznanje za dolgoletno uspešno delo na področju komunalnih dejavnosti. 

Za leto 2020 pa je priznanje prejelo tudi Komunalno podjetje Ptuj. Priznanje so si, po mnenju zbornice, prislužili za šestdeset let delovanja ptujskega vodovoda. 

Snaga dobila priznanje za izjemne dosežke

Tudi podjetje Snaga je prejelo priznanje za šestdeset let delovanja in izjemne dosežke na področju komunalnih dejavnosti, Komunala Nova Gorica pa je prejela priznanje za sedemdeset let delovanja in izjemne dosežke na področju komunalnega gospodarstva. 

Priznanje za izjemne dosežke je prejel Milan Žnidaršič. Prislužil si ga je z izjemnimi podjetniškimi in poslovodnimi dosežki in dolgoletno uspešno delo na področju komunalnih dejavnosti. 

Najvišje priznanje, nagrado zbornice, pa je prejelo Javno komunalno podjetje Prodnik. Dobili so ga za izjemne dosežke na področju komunalnih dejavnosti ter šestdeset let delovanja na področju komunalnih dejavnosti. 

Prevzem priznanja ptujske komunale (foto: Gospodarska zbornica Slovenije).
Prevzem priznanja Snage (foto: Gospodarska zbornica Slovenije).

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice