Sektor kriminalistične policije Policijske uprave Maribor od 1. maja naprej vodi Andrej Kolbl.

Sektor kriminalistične policije Policijske uprave Maribor od 1. maja 2019, po pooblastilu Generalne direktorice policije Tatjane Bobnar, vodi Andrej Kolbl, višji kriminalistični inšpektor - specialist SKP I.

Robert Munda, dosedanji vodja SKP PU Maribor, od 1. maja 2019 naprej opravlja naloge višjega kriminalističnega inšpektorja - specialista SKP I v vodstvu SKP PU Maribor.

Napovedi so se uresničile

Napovedi generalne direktorice policije Tatjane Bobnar se uresničujejo. Po njenem pooblastilu od 1. maja naprej vodi Andrej Kolbl, sicer dozdajšnji pomočnik Roberta Munde.

Dosedanji vodja Robert Munda se je tako moral posloviti z vrha mariborskih kriminalistov in zdaj opravlja naloge višjega kriminalističnega inšpektorja.

Vinjen za volan

Nekdanji prvi mož mariborskih kriminalistov je sicer februarja zakuhal afero, ko so ga vinjenega za volanom ujeli policisti. V disciplinskem postopku ga je zadel zgolj opomin, sedanja menjava pa naj bi bila predvidena tudi če omenjenega dogodka ne bi bilo, so poudarjali v policiji.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Slepec (nepreverjen)

Emma Peel nam je pokazala,kdo je glavni na Stajerskem,neposlusnega Mundo je zamenjal upogljivi Clouseau,vi na Bliznjem vzhodu ne morete razmisljati s svojo glavo,za vas razmislja Zmaj nad Ljubljanico,ker ima vecjo glavo in manjse mozgane.
Cenjeni gospod Sisko,cimprej moramo ustanoviti svojo policijo.

Starejše novice