Občinska organizacija SD Maribor
Socialni demokrati Maribor so v sredo na zboru članstva izvolili novo vodstvo občinske organizacije za obdobje od 2019 do 2023, so sporočili.

Za predsednika stranke Občinske organizacije SD Maribor je bil izvoljen 38-letni Damjan Cvetko, ki je član družine Socialnih Demokratov vse od leta 2000, ko se je pridružil Mlademu Forumu ZLSD na protestu proti takratnemu deželnemu glavarju Koroške Jörgu Haiderju

Kot so sporočili iz občinske organizacije, je skozi vsa leta prevzemal različne odgovornosti znotraj družine Socialnih demokratov in nazadnje deloval kot podpredsednik v občinski organizaciji SD Maribor.

Občinsko organizacijo SD Maribor je doslej vodil Anton Gačnik.

Za obdobje od 2019 do 2023 je Cvetko napovedal nadaljevanje stabilnega delovanja občinske organizacije. »Vsekakor pa glede na izide volitev v letu 2018 tudi potrebne prilagoditve načinov delovanja ter vpeljavo drugačnih pristopov, kateri so volivcem in volivkam, članicam ter članom bolj blizu,« so zapisali.

Volilni zbor članstva je še izvolil tajnico Občinske organizacije SD Maribor Lidijo Pecko Škof in 16-člansko predsedstvo, ki ga odslej sestavljajo Mladenka Bogatinovski, Bogdan Čepič, Aleš Čertalič, Maja Dobnik, Lidija Dumanič, Bojan Horvat, Adis Islamović, Matevž Jus, Lucija Klampfer, Slavica Logar, Igor Pahor, Renata Prislan, Sara Šešerko, Majda Šumrada Harc, Žiga Štajnbaher in Matej Žmavc.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice