Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Delovna mesta v Podravju

Voznik

Marprom išče voznika mestnega mini električnega vozila Maister. Pogoji za zaposlitev so nižja ali srednja poklicna šola, vozniški izpit B kategorije in dobro znanje angleškega jezika.

Natakar

Priljubljeni mariborski bar Niagara potrebuje dodatno osebo za delo v strežbi. Ponujajo redno zaposlitev in študentsko delo.

Veterinar 

Snaga med svoje vrste vabi veterinarja, ki bo delal v zavetišču za živali. Zahtevana je drugostopenjska izobrazba veterinarske smeri in vsaj eno leto delovnih izkušenj v veterinarski ambulanti. 

Serviser klimatskih naprav in hišne tehnike, servisni tehnik (prekvalifikacija)

Mariborsko podjetje Zelene energije širi servisno ekipo in išče novega sodelavca. Če imate izkušnje s servisiranjem klimatskih naprav in ostale hišne tehnike, ste kot nalašč za delo v prijazni in dinamični ekipi.

Ravno tako medse vabijo osebe, ki imajo voljo in interes za delo, da se preobrazijo v strokovnjaka profila, ki je med najbolj iskanimi in cenjenimi na globalni ravni.

Komercialist

Ciljno usmerjene osebe z dobrimi prodajnimi sposobnostmi lahko kandidirate za delo v ptujski enoti Davidovega hrama in tako postanete del ene izmed vodilnih distribucijskih ekip na slovenskem trgu.

V svoj kolektiv vabijo tudi v kinu Maribox, kjer ob ponovnem odprtju iščejo več študentov na različnih delovnih mestih.

Delovna mesta v Pomurju

Hotelski receptor

Če ste komunikativni in obvladate jezike, se vam ponuja delo na recepciji Hotela Vivat. Delovne izkušnje niso potrebne, obstaja pa možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Finančnik

Osebo, ki obvlada številke, potrebujejo v občinski upravi ljutomerske občine. Zahtevana je visokošolska izobrazba računovodske ali ekonomske smeri.

Vodja skladišča in logistike

Uspešno pomursko podjetje Roto s 45 letno tradicijo, zaradi širitve poslovanja zaposluje nove sodelavce. Za osebo, ki bo organizirala in nadzirala delo v skladišču, pričakujejo najmanj pet let izkušenj na podobnem delovnem mestu.

Delo v delikatesi

Okrepitve potrebuje tudi Šunkarna Kodila, ki v svoj kolektiv vabi osebo za delo v delikatesi, z željo po znanju na temo kulinarike.

Nudijo zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja v nedoločen čas in proste nedelje ter praznike.

Referent

Zaposlitev za nedoločen čas je na voljo v Upravni enoti Gornja Radgona. Za delovno mesto referenta v oddelku za občo upravo, druge upravne naloge in skupne zadeve je zahtevana srednješolska izobrazba.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice